Често храните, които консумираме могат да доведат до лош дъх,

...
Често храните, които консумираме могат да доведат до лош дъх,
Коментари Харесай

5 храни, които водят до лош дъх

Често храните, които консумираме могат да доведат до неприятен мирис, да скапват деня ни и даже да доведат до проблеми в връзките ни с другите хора. Да бъдем подценени, поради неприятния мирис е нещо, което никой от нас не желае. Това са 5-те храни, които могат да ни причинят проблеми.
Риба и месо
Киселината и някои бактерии в нашия корем разграждат протеините от рибата и месото под формата на амино киселини. Амониата се основава, като артикул от процеса на храносмилане и има мощна, неприятна миризма. За да предотвратите миризмата, след ястие на риба можете да я овкусите с подправки, които подкрепят премахването на миризмата.
 Лесен и сполучлив метод да се отървете от неприятния мирис Лесен и сполучлив метод да се отървете от неприятния мирис
Oбикнoвeнaтa coдa зa самун мoжe дa имa тeрaпeвтични пoлзи зa някoи здрaвocлoвни прoблeмa, cпoрeд лeкaри във Вeликoбритaния. Бритaнcки e...
Чесън
Чесънът съдържа огромно количество съставни елементи със серен диоксид, които провокират мощна и неприятна миризма. Тези съставни елементи не се преработват от стомаха ни и по тази причина се резервират в организма ни.
Лук
Лукът е от същото семейство, като чесънът и като него също съдържа огромни количества от съставените елементи, придизвикващи неприятния мирис. Може да се понижи миризмата при готвене, като се потопят във вода и се употребяват подобаващи подправки и оцет.
 Какво е халитоза? Природни средства за лекуване Какво е халитоза? Природни средства за лекуване
Първото ни усещане, което се сътворяваме у събеседник, е мигновено. Често такова се въздейства от фактор като външния тип (кокетност и сп...
Млечни артикули
Консумирането на мляко и сирене води до неприятен мирис тъй като в тях се съдържат амино киселини също, както в рибата и месото.
Кафето
Кафените зърна взети от земята, водят до неприятен мирис тъй като съдържат съставни елементи на серен диоксид. Също по този начин съдържат кофеин, който развива батериите в устата ни и подкрепя неприятния мирис.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР