Често хората се разделят, въпреки че все още се обичат.

...
Често хората се разделят, въпреки че все още се обичат.
Коментари Харесай

8 причини един мъж да ви зареже

Често хората се разделят, макар че към момента се обичат. В случая влизат в деяние други фактори и любовта остава на назад във времето. Дори обичаният ви към момента да е влюбен във вас, той може да си тръгне заради осем аргументи. Ето кои са те.
1. Отново се е влюбил в някогашната си другарка
 С тези 3 зодии раздялата е извънредно сложна С тези 3 зодии раздялата е извънредно сложна
Обикновено любовните раздели са сложен интервал. Малцина са щастливците, които приключват връзка без скрупули и неприятни усеща. Та даже у...
Вярвате или не, в действителност е допустимо да обичате двама души по едно и също време. Ясно е, че това може да докара до доста сложни и объркващи връзки. Старите усеща постоянно могат да избухнат с нова мощ.
2. Той се опасява от обвързване
Ангажиментите плашат мъжете. Естествено, с течение на времето любовта ви става по-силна и връзката минава на по-сериозно равнище. Но е допустимо той да стартира да се дистанцира от вас поради боязън от обвързване.
3. Той счита, че не е задоволително добър за жена като вас
 Това скрито вършат след разлъка другите зодии Това скрито вършат след разлъка другите зодии
Да сложиш завършек на една връзка не постоянно е елементарно. Някои плачат с месеци и се самосъжаляват, до момента в който други бързо не престават напред. Ето к...
Всъщност той може да ви напусне, тъй като мисли, че сте прекомерно добра за него и заслужавате нещо по-добро. Това нормално се дължи на неговите усеща или виновност за минали неточности и ниското му самочувствие.
4. Любимият ви към момента не е узрял за този стадий от връзката
Може би той е влюбен във вас, само че това не значи, че е подготвен за основаване на организиран живот и семейство. В случая има разлика със обстановката със страха от обвързване, тъй като мъжът просто не е подготвен за по-сериозна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР