Често го използваме като добавка към храната, а с оглед

...
Често го използваме като добавка към храната, а с оглед
Коментари Харесай

Лесна Рецепта На Известна Фитотерапевтка Е Хит В Света: Топи 10 Сантиметра От Талията За 10 Дни

Често го използваме като добавка към храната, а предвид на обстоятелството, че съдържа витамини С, В1, В6, В12, желязо, калций, магнезий и фосфор, тази билка е освен вкусна добавка към гозбите, само че и същинско лекарство.

Още преди 1500 години в антична Гърция, хрянът се е употребявал като лекарство против болки в гърба, а през днешния ден може да ви помогне вечно да се отървете от непотребните насъбрани течности и килограми.

Необходими съставки:

● 125 гр хрян

● 3 лимона

● 3 супени лъжици мед

Приготвяне:

Нарежете хряна и го поставете в блендер с цел да се смели. Лимонът изплакнете, нарежете на кубчета и извадете семената и по-късно прибавете в блендер. След това прибавете и меда, и всичко това разбъркайте добре. Сместа се слага в стъклен буркан и съхранява в ледник.

Консумирайте по една супена лъжица от този еликсир, два пъти на ден, с храна. Резултатите ще бъдат забележими след три седмици. Освен възстановяване на външния тип, този еликсир усъвършенства работата на мозъка, паметта, слуха и зрението.

Как хрянът да остане пресен?

Хрянът може да се употребява през цялата година, само че би трябвало време, с цел да го оставите, или във мокър пясък или да го съхранявате в мазето. Големите корени можете да ги запазите и увити в алуминиево фолио, а по-късно се съхранява в ледник.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР