Често чуваме твърдението, че жените мислят с главата и сърцето

...
Често чуваме твърдението, че жените мислят с главата и сърцето
Коментари Харесай

Мъжете, проявяващи съчувствие, са по-добри в леглото

Често чуваме изказванието, че дамите мислят с главата и сърцето си, а мъжете – със своите мъжки елементи. Според данни на ново изследване обаче, когато става дума за секс, това е много надалеч от истината.
Според изследването, оповестено в Journal of Adolescent Health, по-голямата част от полово задоволените мъже имат мощно развито възприятие на състрадание, което значи, че те слагат потребностите на дамата пред своите. Точно по този начин – сензитивните мъже са по-добри в леглото.
Изследователите проучват данни от разнообразни изследвания, в които присъединяване взимат 3200 души. Те дават отговор на въпроси, които имат за цел да оценят свободата на волята, самочувствието и съпричастността.
87% от мъжете оповестяват, че имат оргазъм през по-голямата част от случаите, когато вършат секс, спрямо 47% от дамите. Оказва се също по този начин, че повече мъже ощастливяват своите дами орално, спрямо дамите.
Всъщност, откривателите споделят, че младите мъже са по-склонни от дамите да подхващат дейности, чиято цел е да задоволят партньорката си.
Изследователите също по този начин „ мерят “ половото задоволство на участниците спрямо равнището на надзор, което са имали по време на секс, както и метода, по който това ги кара да се усещат. Всичко това въз основа на честотата на оргазма, както и на цялостното наслаждение от даването и приемането на орален секс.
От разбора на данните излиза наяве, че дамите, които го получават, оповестяват за по-добър полов живот.
Оказва се още, че свободата на волята способства за честотата на оргазма, до момента в който по-високото самочувствие се свързва с удоволствието от оралния секс. Нито едно от тях обаче не води до по-добър секс като цяло.
Истинското състрадание значи да можеш да схванеш и да реагираш на страстите и вероятностите на някой различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР