Честността често е най-добрата политика, но понякога истината трябва да

...
Честността често е най-добрата политика, но понякога истината трябва да
Коментари Харесай

`Казах на брат си жестоката истина защо никой не го включва – честността е най-добрата политика`

Честността постоянно е най-хубавата политика, само че от време на време истината би трябвало да бъде предадена внимателно.

Една жена научила този урок, когато желала да бъде „ почтена “ с брат си за какво е бил „ изключен “ от обществени събития. Той й сподели, че е „ смутен, тъй като се усеща като че ли всички го пренебрегват и го изключват от нещата “, а сестра му почувства, че знае същинската причина – и не се сдържа, когато му даде своето пояснение.

Жената сподели, че брат й не е в груповия чат на техните братя и сестри и не е канен постоянно на фамилни събития – и той остана „ смутен “, откакто тя изясни за какво.

В Reddit тя написа: „ Моят [34F] брат [26M] ми сподели, че е смутен, тъй като се усеща като че ли всички го пренебрегват и го изключват от нещата. Той ми сподели, че никой в никакъв случай не го кани на каквито и да било събития.

„ Той сподели, че никой не му се обажда и не му изпраща известия. Беше смутен, че разбра, че всички ние, братя и сестри, имаме колективен чат, а той не е част от него. Той също по този начин ми сподели н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР