Честно казано, не знам има ли нещо по-досадно от черна

...
Честно казано, не знам има ли нещо по-досадно от черна
Коментари Харесай

4 цвята дамски чанти, които ще си отиват с всичко

Честно казано, не знам има ли нещо по-досадно от черна дамска чанта. Да, знам, че изключително по нашите ширини този цвят е най-често избиран от дамите с концепцията, че се цапа по-малко и е лесна за съчетание с тоалета ни. Да, правилно е, че по-лесно можеш да откриеш всевъзможни модели в този цвят и най-много – да, считаме, че черната дамска чанта е практична, отива на всичко и във всеки сезон. Добре, признавам си, че и аз имам черна чанта в дрешника, в действителност две – една раница и една дребна коктейлна черна чанта, само че до такава степен - просто с времето замених черното с цвят. Ето за какво.

Има ли цветна дамска чанта, която си отива с всичко?



Аз считам, че има дамски чанти, които си отиват на всичко от нашия аутфит и те не са единствено черни, кафяви, сиви. В моя дрешник съвсем всички такива са в цвят и убеждавам ви, че могат да се съчетаят с безпределно доста тоалети и цветовото и текстилното им разнообразие. Тези цветни аксесоари са мощен съперник и по нищо не отстъпват като опция за комбинации с черната чанта. Може би за мощно настоятелен случаи е уместно да съчетаете чанта и обувки в цвят, само че даже и това към този момент не е наложително, а и почтено казано... е изключително скучно.


Защо да си купя цветна дамска чанта и по какъв начин да я съчетавам с тоалета си?



Ако изберете неутрални или идентични цветове в облеклото си – цветната дамска чанта ще бъде вашия шеговит акцент.

Противно на упованието - цветните чанти могат да се комбинират с още по-шарени облекла и наподобяват доста по-модерно и естетично, в сравнение с да прибавиш типичната черна чанта.



При избора на това по какъв начин да съчетаете цветната си дамска чанта с по-цветно облекло може да употребявате доктрина на цветовете и в частност да се спрете на композиция от:

противоположни цветове в колелото

цветове, които са прилежащи на определения

цветове, които са на еднообразно разстояние един от различен (през цвят, например)

Няколко цвята дамски чанти са наложителни за всеки дрешник



Лично аз предпочитам чанти със междинен или по-малък размер от дълго време – събират малко място, доста по-бюджетни са – което значи, че може да си купиш две разнообразни. Но не бе надалеч времето, когато имах по-малко дете и се пробвах в чантата да прибера от червило до памперс. Затова и вие се спрете на обичания си модел, който съответствува с деня ви, със стила облекла, които най-често носите. Богат избор на дамски чанти може да откриете тук: Спрете се на нещо, което ви намигва от пръв взор, а след това може би ще се учудите по какъв начин една и съща цветна чанта наподобява доста друго с обособеното облекло, към което ще бъде прибавена.


Синя

Синята чанта, а най-много тази в по-топлата гама на синьото, е изключително скъпа в композиция с по-цветните ни облекла, обратно на предстоящото. За мен персонално тя е незаменима и за всекидневието, в което най-често обличаме джинси. Синята чанта като че ли е основана за тях.



Червена

Червената чанта сигурно е аксесоар, който дава поръчка за мощно наличие на дамата, която я носи.

На процедура всеки безпристрастен аутфит придобива напълно друга визия, когато към него добавиш единствено алена чанта и алено червило.

В взаимозависимост от нюанса тя е подобаваща за всекидневието или по-специални случаи, когато желаете да наблегнете съблазнителна визия.



Зелена

Зеленият цвят ми е обичан и го свързвам с природата, може би по тази причина той пасва и на съвсем всички облекла в дрешника ни. Зелената чанта придава на тоалета ни жизнеспособност и виталност в по-топлите цветове - успокоение, а когато изберем по маслиненозелен колорит - щипка грациозност и изискан.



Жълта

Ако не друга, имам вяра, че всяка жена би трябвало да има дребна жълта (или най-малко в цвят горчица) дамска чанта. През лятото и пролетта тя е още една цветна точка в тоалета ни, през есента и зимата – цветно слънце, което да ни носи повече топлота. Обичам да я съчетавам със златисти бижута, те в никакъв случай не стоят допълнително с нея. Освен чанта, може да си избере някое ново украшение от тук:



Независимо от всичко казано, водете се от най-важния принцип при избор на цветна дамска чанта – изберете цвят, който ви прави щастливи.

Цветовете просто дават въодушевление, а и подсказват нашето такова. Цветният аксесоар, какъвто е една дамска чанта е бърз метод да си донесете малко наслада,, да вземем за пример. Хвърлете взор и на.

Бъдете великодушни и самоуверено комбинирайте цветове. И най-важното - чувствайте се уверени с нея. Това ще е последният, само че не на последно място, щрих, който ще способства за вашето лъчение.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР