Честито на Лиа Мишел и Занди Райх, които очакват първото

...
Честито на Лиа Мишел и Занди Райх, които очакват първото
Коментари Харесай

Лиа Мишел от Glee е бременна - slava.bg

Честито на Лиа Мишел и Занди Райх, които чакат първото си дете!

От списание „ People “ настояват, че 33-годишната актриса от сериала „ Glee “ е бременна. „ Те постоянно са желали да станат родители “, споделя източник пред изданието. Засега няма публично удостоверение от двойката, което не е изненада за никого. Двамата обичат да пазят персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите и рядко приказват за него.

Мишел и Райх започнаха връзка през юли 2017-а, а единствено година по-късно към този момент бяха сгодени. Пръстенът е бил особено изработен за актрисата, а в дизайна е взел участие и самият Занди. Новината за годежа беше оповестена от Лиа със фотография в Инстаграм и едно простичко „ Да “ като изложение.

През 2017 година звездата призна, че новата ѝ връзка е била утвърдена и от режисьора Раян Мърфи, с който тя работи в сериалите „ Glee “ и „ Scream Queens “. Тя се пошегува, че неговата дума е също толкоз значима, колкото тази на родителите ѝ.

През март 2019 година Лиа Мишел и Занди Райх подвигнаха загадка женитба в Северна Калифорния, на която участваха единствено най-близките им хора. „ Много сме щастливи, че към този момент сме семейство и бяхме заобиколени от приятелите и фамилията си “, сподели двойката пред „ People “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР