Честито на Лейтън Мийстър и Адам Броуди!Актьорите, познати на публиката

...
Честито на Лейтън Мийстър и Адам Броуди!Актьорите, познати на публиката
Коментари Харесай

Клюкарката Лейтън Мийстър е бременна - slava.bg

Честито на Лейтън Мийстър и Адам Броуди!

Актьорите, познати на публиката от сериалите „ Клюкарката “ и „ Ориндж Каунти “ ще стават родители за повторно. Това стана ясно от фотоси, оповестени в „ Daily Mail “, на които се вижда наедрялото коремче на Мийстър. Тя и брачният партньор ѝ са видяни на разходка в Лос Анджелис дружно с щерка им Арло.

Новината идва таман в точния момент за шестата годишнина от сватбата на Броуди и Мийстър. Те се ожениха скрито през 2014 година, а единствено година по-късно стана ясно, че екранната Блеър е бременна. В края на 2015-а на бял свят се появи и първата им щерка Арло.

Двойката обаче ревниво крие детайлности към персоналния си живот и най-вероятно скоро няма да потвърдят новината за втората бременност. Адам и Лейтън се срещат през 2011 година на снимачната площадка на „ The Oranges “ и от този момент са неразделни.

Броуди споделя в изявление пред GQ, че двойката съумява да откри салдото и да се оправя с натиска на папараци и тежестта да живееш под светлината на прожекторите. „ По-скоро обичаме да си стоим у дома. Не вършим неща, с които целим гласност “, споделя Сет от „ Ориндж Каунти “.

Адам признава пред списанието, че бащинството е най-прекрасната роля, която е получавал и му дава нова вероятност за живота.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР