Честито на лейди Амелия Спенсър! Племенницата на принцеса Даяна обяви,

...
Честито на лейди Амелия Спенсър! Племенницата на принцеса Даяна обяви,
Коментари Харесай

Племенницата на принцеса Даяна се сгоди - slava.bg

Честито на лейди Амелия Спенсър! Племенницата на принцеса Даяна разгласи, че се е сгодила за дългогодишния си другар Грег Малет.

Малет показа щастливата вест, публикувайки фотография в обществените мрежи, на която се вижда красивият годежен пръстен на дамата. От поста му излиза наяве, че той е задал значимия въпрос преди седмица и е получил заветното „ Да “. Малет призна, че това е бил най-щастливият ден в живота му.

„ На 22 юли 2020 година помолих любовта на живота ми да прекара остатъка от живота си с мен и тя сподели Да. Не мога да бъда по-щастлив. Обичам те с цялото си сърце “, написа той. Амелия побърза да изрази и своята обич и разяснява обявата, пишейки че това е най-прекрасният миг в живота ѝ.

Баща ѝ, Чарлз Спенсър, също удостовери новината, споделяйки фотография в обществената мрежа Туитър. Това е втори годеж в фамилията, откакто сестрата на Амелия, лейди Кити Спенсър също ще се омъжва. Тя споделя, че откакто се е появила на сватбата на Меган и Хари, ползата към нея незабавно се е нараснал.

„ Последователите ми в Инстаграм внезапно скочиха от 17 хиляди до половин милион единствено за една вечер. Помислих, че съм объркала телефона “, споделя Кити пред Harper`s Bazaar.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР