Честите смени, които прави Благо Джизъса в личния си живот,

...
Честите смени, които прави Благо Джизъса в личния си живот,
Коментари Харесай

В леглото е дърво: Бивша на Джизъса

Честите смени, които прави Благо Джизъса в персоналния си живот, несъмнено не му носят дивиденти. Уж е бясно влюбен и е разкрил дамата на живота си, пък след месеци се оказва пред разлъка или бракоразвод.

Съдбата на ексфутболиста на любовния фронт постоянно интригува общественото пространство, най-малкото, тъй като е забележителна честотата, с която сменя дамите в живота си.

Наскоро една от някогашните изгори на Джизъса - съветската хубавица Есмер, му заби подобен гласовит пестник, от който той дълго ще се възвръща. Защото визира една от най-чувствителните тематики за него - секса и уменията му в леглото.

Есмер Омерова, в действителност, е първата жена, с която Джизъса подписа брак. Това се случи преди 9 години, а две години след подписването пристигна и раздялата. Рускинята, която сега чака кърмаче, срина някогашния футболен национал, заявявайки пред съветски медии, че му е лишила най-ценното, а точно уменията в секса. Според нея той разчитал единствено на външността си, само че в леглото бил " дърво ".

" Не мога да скрия, че е хубав мъж, само че единствено това не стига. По отношение на секса не е това, за което го смятат. Изключително постен и неугледен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него ", споделила Есмер.

Припомняме, че красавицата има дете от Благой Георгиев - Елай, с който ексфутболистът не се е виждал от 6 години. И май няма такова желание, пише Crimesbg.com.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg