Честита тайна годишнина от сватбата на Аня Тейлър-Джой! Ако това

...
Честита тайна годишнина от сватбата на Аня Тейлър-Джой! Ако това
Коментари Харесай

По вампирски: Странната тайна сватба на Аня Тейлър-Джой и още по-странната ѝ торта

Честита загадка годишнина от сватбата на Аня Тейлър-Джой! Ако това изречение ви озадачава, позволете ни да разбираем. Оказва се, че актрисата се е омъжила за музиканта Малкълм Макрей по-рано, в сравнение с сме предполагали.

Това се случва на частна церемония през 2022 година, последвана от втората, публична и публична венецианска сватба миналата есен. Тейлър-Джой потвърди в обществените мрежи за нейната тайна сватба по много сладостен метод.
 Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля  Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля  Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля  Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля
„ Преди две години, на 1 април, се омъжих скрито за най-хубавия си другар в Ню Орлиънс “ , написа актрисата в обява в Instagram във вторник. „ Магията на този ден е вкоренена във всяка клетка на моето създание, вечно. “
                             

В обявата си Тейлър-Джой казва на брачна половинка си „ честита втора (първа) годишнина “ и споделя поредица от фотоси от интимната гала на двойката в Ню Орлиънс, в това число изображения на осветената от свещи катедрала, както и самата булка в кафява сватбена рокля на Dior, украсена с цветя и птици. На фотосите виждаме също младоженеца Макрей и двама посетители (единият от които е моделът Кара Делевин), седнали под дългия до земята воал на булката. 

Тайната женитба на влюбената млада двойка излиза от визиите за обичайната гала може би най-много с необичайния избор на торти. Темата на сватбата явно е била вампирска, защото Тейлър-Джой също показа фотография на „ анатомично правилните торти във формата на сърца “, покрити със сироп, изглеждащ като същинска кръв.
                             

„ Да, аз съм вампирът Лестат “, написа Тейлър-Джой по отношение на готическия разказ на ужасите на Ан Райс от 1976 година „ Интервю с върколак “, чието деяние, сходно на тайната женитба, също се развива в Ню Орлиънс.

Макрей също разгласява в Instagram фотография по случай годишнината им с Тейлър-Джой: „ Обичам те в този момент и по някакъв метод постоянно съм те обичал и някак си в никакъв случай няма да свърши “ , написа той.
 Любов за милиони: най-скъпите и обилни сватби в историята  Любов за милиони: най-скъпите и обилни сватби в историята  Любов за милиони: най-скъпите и обилни сватби в историята  Любов за милиони: най-скъпите и обилни сватби в историята
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР