"Честит рожден ден, старче". Това написа Парис Джаксън в Instagram

...
"Честит рожден ден, старче". Това написа Парис Джаксън в Instagram
Коментари Харесай

Парис Джексън с трогателен поста за баща си - slava.bg

"Честит рожден ден, старче ". Това написа Парис Джаксън в Instagram във връзка рождения ден на татко й. На 29 август Майкъл Джексън трябваше да навърши 62 години.

За да означи деня, дъщерята на именития артист показа колаж, изработен от негов фено от Париж. Той сплотява две фотоси - нейна и негова отпреди години, когато е по-млад.

С обявата си Парис демонстрира за следващ път на своите милиони почитатели, че изпълнителят й липсва и би желала той да е до нея в сложните й моменти.

На колажа по случай рождения ден на поп иконата, Парис е с кожен панталон и спортно бюстие, а татко й е с фамозните му алена риза и черна шапка.

22-годишната актриса и модел е единствената щерка на Майкъл Джексън. Тя е родена от връзката му с Деби Роу.

В началото на август Парис разгласи публично, че е скъсала с гаджето си. По думите й, тя изтърпяла тази токсична връзка близо 2 години, само че към този момент желае да продължи живота си сама.

Джексън описа, че приятелят й Гейбриъл Глен постоянно я биел. След психологичните й проблеми и опита за ликвидиране по-рано, тя решила да се погрижи за своето здраве.

"Никога не съм допускала, че ще бъда с мъж. Мислех, че ще се оженя за момиче. Срещах се повече с дами, в сравнение с с мъже... Мога да се нарека гей, тъй като евентуално е по този начин. Не се считам за бисексуална... Всичко това няма нищо общо с това, което човек има в панталоните си. Личността е значима ", разяснява тя за връзките си в едно от своите изявленията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР