Честит рожден ден, принцеса Шарлот! В чест на 7-ия рожден

...
Честит рожден ден, принцеса Шарлот! В чест на 7-ия рожден
Коментари Харесай

Edna година по-прекрасна: днес принцеса Шарлот става на 7, вижте колко е пораснала!

Честит рожден ден, принцеса Шарлот!

В чест на 7-ия рожден ден на Шарлот, гордите ѝ родители Кейт Мидълтън и принц Уилям разгласиха нови фотоси на принцесата, направени от мама Кейт.

„ Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят три нови фотоси на принцеса Шарлот преди нейния седми рожден ден на следващия ден “, се споделя в изказване на двойката в неделя.

Сладурските портрети са направени в Норфолк този уикенд от Кейт, която също отпразнува напълно скоро 11-ата си годишнина от сватбата си с Уилям. 

Шарлот, която на фотосите доста ни наподобява на баща Уилям, е усмихната, до момента в който театралничи в поле със сини камбанки покрай фамилния дом Анмър Хол. На една от фотосите тя прегръща новото куче на семейство Кембридж. Уилям и Кейт одобриха в фамилията си кокер шпаньол от кучило, отгледано от брата на Кейт - Джеймс Мидълтън , предходната есен след гибелта на обичаното им куче Лупо.
                             

Тъй като понеделник е формален празник във Англия, Шарлот има почивен ден от учебно заведение, с цел да продължи празненствата с близкия си кръг. Малката кралска персона и по-големият ѝ брат принц Джордж посещават частното учебно заведение Thomas`s Battersea в Лондон, което коства 30 000 $ годишно.

Шарлот, която учи балет и се е заела с конна езда в фамилната къща в Норфолк, също по този начин обича „ да си цапа ръцете “, когато прави домашни пици, разкри Кейт.

Тази година принцесата към този момент има няколко високопоставени кралски изяви. Тя се причисли към родителите си и принц Джордж в църквата за Великденската неделя, а през март участва на панихидата на прародител си принц Филип, където беше снимана да се вижда на телевизионните екрани, ситуирани към Уестминстърското абатство.
 Приликите сред принцеса Шарлот и кралица Елизабет  Приликите сред принцеса Шарлот и кралица Елизабет  Приликите сред принцеса Шарлот и кралица Елизабет  Приликите сред принцеса Шарлот и кралица Елизабет
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР