Честит празник, скъпи дами, майки, колеги, приятелки, лели, внучки, баби

...
Честит празник, скъпи дами, майки, колеги, приятелки, лели, внучки, баби
Коментари Харесай

Какъв му е проблемът на 8-ми март?

Честит празник, скъпи дами, майки, сътрудници, приятелки, лели, внучки, баби и всички, които честват!

Свикнали сме празниците да бъдат много спорни тук на родна земя. Винаги се образуват по два лагера – едните се радват на празника и го припознават като собствен, другите се изкарват саркастично или извънредно отрицателно. Осми март, сякаш, е най-пощаден от всички празници и получава минимум негативи. Бил социалистически, бил единствено на майките, може да чуете всичко, само че най-важно е чувствате ли го като ваш – в случай че казусът е подобен, тогава честито!

Но какъв му е в действителност казусът?! Ето какво счита Ася от канала Mamma Mia във Vbox7 .

 8ми март Istock

Проблемът, в общи линии, е при мъжете. Те са много неуверени по този въпрос – 8-ми март ден на мама ли е, на колежката ли е, на баба ли е, на щерка им - младеж ли е? Най-често ще видите мъжа да подарява за празника е лале, обгърнато в целуфанче или пък зюмбюл.

Къде бъркат мъжете?

Изборът на цвете – в случай че желаете да демонстрирате доста обич, подарявате червени рози. Може да са факсимиле, само че правят работа. Зюмбюл подарявате на другарката в детската градина. На дамата вкъщи – букет с лалета и фрезии или нещо, което й харесва.

Грешният подарък

Ако въобще подарявате нещо, то не е тиган! Освен, в случай че майка ви не ви е алармирала съзнателно, че има потребност от тиган да готви – тогава е практично. Но не и за обичаната жена!

 8ми март Istock

Грешно очакване

Не очаквайте дамата да се погрижила за празника – това е нейният празник, гледайте децата и я оставете да излезе с приятелки, пуснете я да чества! Направете нещо за нея, тъй че тя да се почувства почетена.

Изведете я

Най-добре да е далеко и да го планирате по-рано. Бъдете благ, правете й похвали, погрижете се за настроението на празника й.

Всичко отвън клишето, което демонстрира обич, е значимо за празника. Те са, с цел да сме щастливи, в случай че това ни напряга прочувствено и ни натоварва – няма смисъл да го празнувате под напън. И, въпреки всичко, каквото и да решите, скъпи мъже, не подарявайте на майка си по-голям букет, в сравнение с жена си!

 8ми март Istock

А вие, скъпи дами, навигирайте мъжете и им давайте направления към това какво желаете, обичате и ви харесва. В чести случаи, те не разчитат вашите сигнали, а вие постоянно оставате разочаровани, в резултат на неоправдани упования.

Имайте прелестен ден, по-малко счупени чинии, доста красиви букети и още повече щастливи моменти!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР