Честит празник. Живи здрави. Пазим дистанция два метра. Така поздрави

...
Честит празник. Живи здрави. Пазим дистанция два метра. Така поздрави
Коментари Харесай

Борисов в завод за маски и защитни костюми: Сложете и пагони за генерал Мутафчийски

Честит празник. Живи здрави. Пазим отдалеченост два метра. Така поздрави министър председателят Бойко Борисов чиновници и управление на завод " Аглика Трейд " в Твърдица, който създава плат за защитните костюми и маските у нас, съобщи Блиц.

  Там Борисов се срещна с тъкачните станове и технологиите, правейки обиколка на завода.  Заедно с него е министърът на земеделието Десислава Танева. В момента в завода се тъкат над 10 000 метра плат. Но има опция производството да се удвои, споделиха от управлението. 

  На място бе направена и проба на защитните костюми и шефът на пожарникарите гл. комисар Николай Николов облече костюм, с цел да показва.  Можете да те включим в Ягодова Луна. Те повече на нас приличат, а не на пожарникари, сподели Борисов при представянето на защитните костюми.  " Много сме признателни на щаба, тъй като те ни спомагаха, както и министерство на стопанската система. Подсигуриха европейски материали за направата с цялостни документи за сигурност ", обясниха още от завода.

" Тези костюми имат цялостна отбрана от вируси и бактерии и лекарите могат да бъдат спокойни. Това облекло е пратено и в Германия и от там желаят 50 000 дрехи ", безапелационни бяха производителите. Запълваме, подсигуряваме, запас за нашите доктори, сестри и лаборанти и тогава можете да вършиме бизнес, сподели още министър председателят на управлението на завода.

 Премиерът се пошегува, че на това облекло би трябвало да му сложат пагони за ген. Мутафчийски.  Платът е ъгъл. Тъче се единствено тук и в Габрово, сподели още Борисов.  Става дума за плато, обработен със сребърни йони, който резервира свойствата си и след пране.  Трябва да пощадим докторите. Вчера пуснахме пазарите и видяхте какво стана. Ако не затворим, ние ще сме отговорни. Тогава ще дойдат и хладилните камиони, сподели още Борисов.  

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Кон
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР