„Честит Хелоуин“. Това написа Рита Ора в своя официален профил

...
„Честит Хелоуин“. Това написа Рита Ора в своя официален профил
Коментари Харесай

Рита Ора като Пост Малоун за Хелоуин

„ Честит Хелоуин “. Това написа Рита Ора в своя формален профил в Instagram. Певицата учуди доста от почитателите си със фотоси, на които е с брада. Оказа се, че тя се е превъплътила в ролята на Пост Малоун за специфичен концерт, провел се на стадион „ Уембли “.

Изпълнителката на “Let You Love Me “ е неузнаваема в ролята на известния рапър, който преди няколко месеца отряза косата си. „ Пост Малоун, обичам те, братко “, написа под едно от видеата от нейното присъединяване по случай американския празник. От клипа се вижда, че публиката несъмнено харесва ексцентричната ѝ изява дружно с група танцьори.

„ Трябва да благодаря на доста хора, които ми помогнаха да се облека като Пост Малоун “, разяснява по-късно Рита. По фотосите си проличава, че гримьорите и стилистите ѝ са се трудили с часове, с цел да получат визията на рапъра, който има голям брой татуировки по лицето и носи безчет аксесоари по себе си.

27-годишната певица е единствено част от известните персони, които обожават да вървят на участия за Хелоуин и да се маскират.

Източник: tialoto.bg

Източник: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР