Честит ден на Барбенхаймер! Така потребителите в социалните медии кръстиха

...
Честит ден на Барбенхаймер! Така потребителите в социалните медии кръстиха
Коментари Харесай

Започва голямата кинобитка - Барби се изправя срещу Опенхаймер

" Честит ден на Барбенхаймер! " Така потребителите в обществените медии кръстиха днешния ден, в който ще се даде старт на боксофис борбата сред сатирата на Грета Геруиг " Барби " и напрегнатата драма на Кристофър Нолан за учения спомогнал за основаването на атомната бомба " Опенхаймер ".

Подобна борба на две дълго чакани и радикално разнообразни заглавия напълно не е казус. Подобна беше обстановката през ноември 1995 година, когато престъпната драма на Мартин Скорсезе " Казино " излезе по същото време като анимацията на Пиксар " Играта на играчките ". Тогава обаче нервността към двете ленти не беше толкоз мощна, както се случва през днешния ден.

От няколко дни почитателите на двата кино лентата към този момент водят словесна борба между тях за това кое от заглавията ще надвие другото и ще започва с по-голям финансов доход през първия уикенд. За благополучие " войната " сред " Барби " и " Опенхаймер " най-малко към този момент се води само сред феновете, само че не и сред екипите на лентите.

Дори в противен случай, част от прослойка на блокбъстъра на Кристофър Нолан пожелаха шанс на сътрудниците си Марго Роби и Райън Рейнолдс, като самият екранен " татко на атомната бомба " Килиън Мърфи съобщи, че ще си купи билет, с цел да гледа кино лентата на режисьорката Грета Геруиг. Тя и екранната Барби Марго Роби на собствен ред също демонстрираха билети за прожекция на " Опенхаймер ".

Битката сред двете хитови заглавия е определяна като талантлив маркетингов ход, защото съумя да сътвори същински културен феномен. Специалистите са безапелационни, че сходен " конфликт " ще способства за по-голяма посещаемост в кината, с цел да могат феновете да видят двете ленти и сами за себе си да създадат съпоставяне коя история повече им харесва. Разбира се, всичко това ще донесе доста повече доходи за студиата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР