Честит 1 май, хора на труда! Запазете достойнството и вярата

...
Честит 1 май, хора на труда! Запазете достойнството и вярата
Коментари Харесай

КНСБ честити Първи май: Работейки отговорно, заедно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

Честит 1 май, хора на труда! Запазете достолепието и вярата макар всички компликации. Солидарни и дружно можем да преодолеем всяко тестване. Бъдете здрави! Това се споделя в приветствения адрес на КНСБ.

"От години на този ден милиони служащи се изправят като един, с цел да насочат мощното си обръщение – животът на трудещите се би трябвало да бъде по-справедлив и по-достоен. Днес, повече от всеки път, имаме вяра в това! ", означават от синдикатите.

"За КНСБ и 300 000 синдикални членове 1 май е празник, изпълнен с горделивост, удоволетворение и религия. Гордост от достойния ни труд, удоволетворение от постигнатите триумфи и религия, че ще преодолеем днешните тежки времена с доста геройство и професионализъм. Работейки отговорно и съзнателно, дружно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца ", показва се в приветствения адрес.

Пламен Димитров: Има дискриминация в достъпа до компенсации за безработица

От КНСБ припомнят, че поради световната пандемия с COVID-19 днешният Първи май е по-различен. Освен това рецесията е дала отражение върху всички сфери на социално-икономическия живот.

"Наред с всички компликации през днешния ден, в действителни и създаващи доста паники условия, можем да оценим какво стои зад израза герои на труда. Енергията, себеотдаването и смелостта на хиляди, които са на своя пост, без значение от всички опасности – медицински служащи, служители на реда, пожарникари, заети в превоза, държавната и общинската администрация и други ", се споделя още в приветствения адрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР