Чешкият селекционер Ярослав Шилхави определи Нидерландия като фаворит, но се

...
Чешкият селекционер Ярослав Шилхави определи Нидерландия като фаворит, но се
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Наставникът на Чехия: Искаме да изненадаме неприятно Нидерландия

Чешкият селекционер Ярослав Шилхави дефинира Нидерландия като любимец, само че се закани да затрудни противника в конфликта от осминафиналите на Евро 2020. Чехите по всяка възможност ще бъдат без своя капитан Владимир Дарида, който има контузия и не взе присъединяване в днешната подготовка на тима.

" Стараем се да работим дейно и съм сигурен, че ще бъдем противен противник за нидерландците. Искаме да ги изненадаме неприятно. Наясно сме, че не може единствено да се пазиме. Трябва да нападаме и да застрашаваме вратата на противника. Най-важното е да бъдем съсредоточени през цялата среща ", разгласи експертът.

По-рано полетът на чешкия народен тим за Будапеща, където ще се изправи против Нидерландия, бе занимателен поради случай със самолета. Все отново чехите хванаха по-късен полет за унгарската столица.

" Имаше известни усложнения, само че реагирахме бързо и намерихме решение. Свършихме всичко, което трябваше. Сега сме съсредоточени напълно върху срещата на следващия ден. Нидерландия е доста сложен противник. Те са любимец, само че става въпрос за един мач и всичко може да се случи ", приключи Шилхави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР