Chery Automobile заема първо място по качество на новите автомобили

...
Chery Automobile заема първо място по качество на новите автомобили
Коментари Харесай

J.D. - Качеството е това, което вече отличава Chery

Chery Automobile заема първо място по качество на новите коли измежду китайските производители. В класацията на China Initial Quality Study SM (IQS) от 2023 година от J.D. автомобилната компания от Анхуей също господства в сегментите с огромен размер в междинния клас. Наградите идват няколко месеца преди плануваното стартиране на пазара на Chery в Европа с подмарките Omada и Jaecoo.

Първоначалното изследване на качеството в Китай (IQS) мери качеството на новите транспортни средства посредством проучване на проблемите в два сегмента - проблеми, свързани с дизайна и дефекти/неизправности. Специфичните диагностични въпроси включват 218 проблематични признака в девет категории: оборудване/органи за управление/дисплеи, седалки, екстериор, интериор, инфоразвлекателна система, опит при шофиране, помощни средства за шофиране, задвижване и Климат.

Проучването от 2023 година се основава на отговорите на 34 648 притежатели на транспортни средства, закупили своя автомобил сред юни 2022 година и март 2023 година То включва 230 модела от 48 разнообразни марки и е извършено в 81 огромни града в Китай от декември 2022 година до май 2023 година

„ Присъстваме с развоен център в Германия от пет години и отдаваме огромно значение на качеството, тъй като знаем, че упованията на европейските купувачи на коли са високи и че ние, като нови участници, би трябвало да се представяме над междинното “ - разяснява Йохен Тютинг, началник на европейското развиване и ръководещ шеф на Chery Europe GmbH резултатите от изследването на J.D. Мощност.

Качеството на продуктите на транспортните средства Chery е непрекъснато подобрявано през последните няколко години и предлага на потребителите по целия свят безвредно и също толкоз надеждно шофиране. Резултатите от изследването демонстрират, че ценовата прелест на Chery не е за сметка на качеството. Този неповторим детайл при продажбите е извънредно значим, когато Chery стартира в Европа, било то предвид на привличането на търговски сътрудници, както и на бъдещи клиенти.

В друго изследване (APEAL= Automotive Performance, Execution и Layout Study of China), който беше оповестено редом от J.D. Power в Китай, моделите Tiggo 7 Pro Max и Tiggo 8 заеха първо място надлежно в пазарните сегменти на междинните икономични SUV и междинните SUV коли.

От 2024 година Chery ще предлага своята гама модели със задвижвания, вариращи от мотори с вътрешно горене до хибриди и електрически транспортни средства в Европа посредством обичайната дилърска мрежа. Започва се с Omoda 5, кросовър SUV в сегмент B+, разполагаем както с мотор с вътрешно горене и BEV. Само малко по-късно, сестринският модел Jaecoo 7 ще добави европейското продуктово портфолио на Chery.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР