Chery Ant /чери мравката/ е изцяло нова кола от гамата на

...
Chery Ant /чери мравката/ е изцяло нова кола
от гамата на
Коментари Харесай

Chery пусна електрически кросовър с пробег 510 км

Chery Ant /чери мравката/ е напълно нова кола от гамата на китайската марка, среден размер кросовър, чиито цени и характеристики към този момент са известни. Тя се основава на платформата LFS, която производителят е разработил самостоятелно. Отделно би трябвало да се отбележи истинският външен тип и алуминиевото купе. Друга основна характеристика е чисто електрическата задвижваща система.

Новият кросоувър Chery Ant има електрически мотор с мощ 178 к.с. и 280 Нм въртящ момент. Той се зарежда от 70-кВтч батерия, способна да обезпечи пробег от 510 км с едно зареждане. В бъдеще производителят планира да разшири гамата на новия продукт с още един мотор и по-голяма батерия.

В салона има обилие от скъпи довършителни материали, включително вложки от естествено дърво. Chery Ant е оборудван с цифрово табло и иновативни системи за различаване на разположение и глас. Бордовата електроника може да се управлява от смарт телефон. Оборудван е стандартно с адаптивен круиз надзор, Active Brake Assist, Lane Keeping и Parking Assist.

Можете да си купите кросовъра Chery Ant в Китай за Щатски долар 21 960 - Щатски долар 27 830. Този ценови етикет прави новия артикул доста прелъстителен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР