Червилото е истински символ на женствеността! Този козметичен продукт, подчертаващ

...
Червилото е истински символ на женствеността! Този козметичен продукт, подчертаващ
Коментари Харесай

Какво червило да изберем според цвета на кожата ни?

Червилото е същински знак на женствеността! Този козметичен артикул, подчертаващ по необикновен метод устните ни, е незаместим асистент на всички дами в силите им да наподобяват по-красиви и обаятелни.

В наши дни козметичните марки нi оферират огромно многообразие от нюанси, цветове и от време на време е мъчно да избереш. Разбира се, в множеството случаи водеща е модата, само че постоянно това, което е фешън, не постоянно ни отива на нас. Как да намерим салдото? За да си изберете червило, което в действителност ще ви отива и ще изглеждате удивително с него, би трябвало да се водите и от цвета на кожата си. Този цвят червило, който би отивал на една матова кожа, не би се вързал на бледа кожа и противоположното. Вижте препоръките ни.

Ако имате светла или доста светла кожа

Ако сте с порцеланова, бледа или леко златиста кожа, идеалният вид за вас са натуралните устни. Можете също по този начин, когато решите да носите червило, да си слагате напълно дискретни и нежни тонове. Можете умерено да се доверите на оранжевите и розовите нюанси. Като несъмнено още веднъж гледате бледата гама. В гамата от оранжеви цветове можете да се спрете на праскова и кайсия.

 Какво червило да изберем съгласно цвета на кожата ни? Pinterest

Ако желаете по-жив цвят, можете да изберете червен мак.

За матова кожа

Всички, които имат матова кожа, могат да се доверят на по-слънчевите цветове. Използвайте такива, които ще подчертаят вашите естествени характерности като да вземем за пример цвят корал. За вас биха били доста подобаващи също живи и и по-ярки цветове като оранжево и алено.

 Какво червило да изберем съгласно цвета на кожата ни? Pinterest



Не бива да подценявате и матовите червила, тъй като те стоят великолепно на една по-тъмна матова кожа.

Ако желаете да изглеждате секси и да привлечете вниманието към себе си, можете да употребявате кафяво или златисто червило, което ще ви отвори доста и ще ви направи по-привлекателни. Помислете и за разновидността да опитате цветове като карамел, меден цвят, бежов цвят.

Червило за тъмна кожа

Ако имате в действителност по-тъмна кожа, а освен матова, би трябвало да се спрете на по-ярки и тъмни червила в червен цвят да вземем за пример. Цветове като корал, бордо ще си паснат идеално с тена ви. Дайте превес на матовите червила, с цел да покажете даденостите си.

 Какво червило да изберем съгласно цвета на кожата ни? pixabay.com

Ако въпреки всичко желаете нещо по-дискретно, можете да се спрете на светлорозови или кафеникави нюанси.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР