Червеният конец, вързан около китката, е един от най-ефективните амулети,

...
Червеният конец, вързан около китката, е един от най-ефективните амулети,
Коментари Харесай

Червеният конец на китката – най-силният амулет на света

Червеният конец, вързан към китката, е един от най-ефективните амулети, който може да ви защищити от енергийно влияние на недоброжелатели. Елементарният амулет дава на притежателя си отбрана от отрицателна сила, болести и неуспехи.
История на амулета
Използването на червен конец като амулет датира от дълбока античност. В Израел гробът на Рахил - библейската прародителка, която въплъщава безкрайната жертва на майчинството - била вързана с червен конец. Червеният конец, който защитавал нейния свят, се трансформирал в знак на отбрана в съзнанието на вярващите. Затова всеки, който идвал да се поклони пред пепелта й, наложително вземал със себе си червен конец и го „ зареждал “ на гроба със силата на майчината обич и безкористност. След това хората завързвали такива конци на околните си, с цел да ги предпазят от беди.
Нашите предшественици също са имали амулети от конци. Те били направени от вълна, тъй като единствено естествените материали са способни да отблъскват заплахата. На конците завързвали възли и всеки от тях бил отдаден на някакво защитно свойство: наричали се, с цел да защищават от зли очи, заболявания, беди и да привлекат благоденствие. Славяните вярвали, че аленият цвят най-ефективно се бори с негативната сила и също така зарежда човек с потребна сила. Имало даже легенда, че една от езическите богини е дала на предците ни метод да се борят с заболявания и несгоди благодарение на червен конец: с цел да се предотврати навлизането на несгоди в къщата, е належащо да се завърже на оградата.
 Ето по какъв начин да си извършите талисман за шанс Ето по какъв начин да си извършите талисман за шанс
Амулетът е предмет, който прогонва неприятното от индивида. Най-често той е естествен, ръчно направен предмет, който пази притежателя му...
Как да носите червен конец като талисман
Традицията да се носи този елементарен талисман на китката се изяснява с антични вярвания: хората са били уверени, че китката е най-уязвимото място за отрицателно влияние. Изборът на ръката, на която ще бъде ситуиран талисманът, зависи от съответната цел. На лявата китка се носи червен конец-амулет, който защищава от зли очи, защото точно посредством нея се реализира контакт с отвъдните сили. Отрицателното постоянно е бил свързвано с лявата страна: вярвало се, че дявол седи на лявото рамо на човек. Тази страна на тялото е най-податлива на отрицателни въздействия, затова е належащо да носите амулета на китката на лявата ръка. Носенето на червен конец на дясната ръка е доста по-рядко срещано. Смята се, че в тази позиция тя притегля материално благосъстояние, само че губи функционалността на талисман.
Необходим е вълнен конец: с изключение на обстоятелството, че вълната отблъсква всяко негативно въздействие, тя има и удобен резултат върху тялото. Много хора, които не знаят за защитната функционалност на безредици конец, я завързват на китките си, с цел да облекчат болката в ставите, да подобрят кръвообращението и да ускорят зарастването на рани.
Пристъпвайте към преобразяване на аления конец в амулет против зли очи с чисти мисли и мир в душата си. В противоположен случай материалът ще „ запомни “ вашите страсти и ще ви даде собствен личен негатив. Броят на възлите на конеца би трябвало да е нечетен и да не са повече от седем възела. Всеки възел би трябвало да бъде изработен преднамерено. По време на плетенето би трябвало да произнесете въображаемо на какво е отдаден възелът. Например:
1 възел: „ Аз се защищавам от зли очи “
 Най-подходящите амулети за дома и фамилията Най-подходящите амулети за дома и фамилията
От антични времена нашите предшественици са вярвали в мощната защитна мощ на амулетите. В наше време част от тази просвета е изгубена, само че все ощ...
2 възел: „ Аз отклонявам заболяванията от себе си “
3 възел: „ Не разрешавам на бедствието да влезе в живота ми “
Основното нещо е ясно да се произнесе това, което желаете, и по-късно всеки възел ще бъде зареден с сила.
Не можете да си вържете талисман. Завързвайки нишката сами, вие ще допуснете компликации в ориста си. За да засилите защитните свойства на аления конец и още повече, с цел да не ви навреди, помолете обичан човек да го завърже. Той би трябвало да направи това с думите: „ Проблемът няма да те допре. Бог ще те отбрани. Амин "
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР