Червените бягат от изборитеВ София област не запълниха кандидатския списък,

...
Червените бягат от изборитеВ София област не запълниха кандидатския списък,
Коментари Харесай

Масови отводи отложиха пленума на „Позитано“ 20

Червените бягат от изборите
В София област не запълниха кандидатския лист, празни места има и в Пловдивско

Подготвен подмолен сюжет

Драма с пълненето на листите в Българска социалистическа партия отсрочи съвещанието на Националния съвет на партията за четвъртък.

Пленумът трябваше да се организира през днешния ден, само че към момента част от местата в листите на алените са празни, а повода са всеобщите отводи по места. Бойкотът към Корнелия Нинова от страна на социалистите стана причина в Добрич да изпратят отворено писмо против лидера, спуснат от “Позитано” 20, Димитър Данчев. В Габрово след отвода на Кристина Сидорова, на второ място след автомобилния играч Крум Дончев е диджеят Валери Митов. Червените във Видин напряко обявиха, лидерът Филип Попов самичък да си подреди листата и отхвърлиха да вземат участие в номинациите. В София област алените ще се явят с непълна листа - единствено с 13, вместо с 16 претенденти. Там лидер е още веднъж Иван Ченчев, който докара рекордно слаб резултат на 4 април - единствено 1 мандат.

Празни са места в листите и в Пловдив област, а както стана ясно, в града листата ще се реди служебно от “Позитано” 20 поради всеобщо отказали се.

В Хасково цялото управление на локалната конструкция е напуснало конференцията, а по-късно в отворено писмо недоволните оповестиха, че е “подготвен подмолен сценарий” за реденето на листите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР