Черпим вдъхновение как да подредим грим колекцията си, така че

...
Черпим вдъхновение как да подредим грим колекцията си, така че
Коментари Харесай

Хитри начини да подредите гримовете си

Черпим ентусиазъм по какъв начин да подредим грим сбирката си, тъй че всичко да ни е подръка и комфортно за намиране.

Случвало ли ви се е да преровите всички червила или глосове, до момента в който най-сетне откриете тъкмо този цвят? Или пък да се чудите къде е четката, която ви би трябвало сега?

Има разнообразни изобретателни способи да си създадете организационна система и да подредите изобилието в грим сбирката си, тъй че постоянно да намирате тъкмо това, което ви би трябвало. Хубавото е, че някои от тях не изискват кой знае каква инвестиция, а са толкоз симпатични и стилни, че ще обновите и интериора в дома си.

Почерпете ентусиазъм от няколко хрумвания, които събрахме.

Прозрачното постоянно е комфортно

В огромните мебелни магазини ще намерите контенейрчета от транспарантна пластмаса с доста отделения и в разнообразни размери. Те ще ви свършат страхотна работа, с цел да виждате всичко в тях. Така ще знаете тъкмо към какво посягате и няма да се озовете с четка в ръка вместо с глос, да вземем за пример.

Когато приказваме за транспарантни контейнери, имате два разновидността. Може да изберете независими шкафчета с доста чекмеджета или органайзери за чекмеджетата на шкафовете, с които към този момент разполагате.

Залепете етикети и подредете гримовете си съгласно типа им – подготовка за грим, декор дьо загар, сенки, пудри и така нататък

Ако пък не ви се желае гримовете ви да са изложени на показ, може да изберете вид с непрозрачни контейнери и дребни шкафчета. Добре е да си имат етикети, с цел да не ви са постанова да отваряте всяко чекмедже.

Направете си сами органайзери

Какво по-приятно от това сами да си извършите органайзери за грим, като ги украсите с въображение и според от интериора в дома ви. Ето няколко хрумвания:

В декоратични купички насипете декоративни камъчета и боднете в тях четките си – стои доста ефектно. Украсете купичките по ваше предпочитание. Може да употребявате и буркани.

Палитрите със сенки и пудрите може да превърнете в произведение на изкуството – картина. За задачата обаче ще ви трябват подобаващите материали, тъй че да залепите на гърба на “картината ” магнитно фолио, а на всяка кутийка с грим – дребен магнит.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР