Черноморският флот на Руската федерация използва тактиката на сухопътните войсдки

...
Черноморският флот на Руската федерация използва тактиката на сухопътните войсдки
Коментари Харесай

Държавно пиратство в 21-ви век: Руски бойни кораби се прикриват зад цивилни съдове

Черноморският флот на Руската федерация употребява тактиката на сухопътните войсдки за прикриване с щит от цивилни. Така съветски кораби в Черно море, заплашвайки да открият огън, са принудили цивилен транспортен съд да навлезе в рискова зона, с цел да го употребяват като прикритие.

Това се оповестява на страницата на украинските военноморски сили във Facebook:

„ За да се подсигурява сигурността на гражданското мореплаване, Военноморските сили на въоръжените сили на Украйна затвориха корабоплаването в северозападния регион на Черно море. В същото време съветският Черноморски флот продължава тактиката на съветските сухопътни сили, пробвайки се да се скрие зад живота на цивилни ".

Отбелязва се, че на 2 март кораби на Руската федерация упорстват гражданският транспортен съд " HELT " да влезе в рисковата зона на Черно море. Окупаторите имат съответна цел: имат потребност от прикритие. Корабите на Черноморския флот на Руската федерация са подготвени да употребяват цивилен транспортен съд като жив щит. В противоположен случай съветските кораби заплашват кораба " HELT ", че ще открият огън по него.

„ Това не е нищо друго с изключение на пиратство на 21-ви век “, подчертаха украинските военноморски сили.

По време на пълномащабното навлизане от 24 февруари, корабите на Военноморски сили на Русия заловиха два цивилен украински кораба с съвсем 50 членове на екипажите, се споделя още в информацията.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР