Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) инвестира 35 милиона

...
Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) инвестира 35 милиона
Коментари Харесай

Черноморската банка за търговия и развитие инвестира в зелени облигации, емитирани от румънски инвеститор в недвижими имоти

Черноморската банка за търговия и развиване (ЧБТР) влага 35 милиона евро в облигация от 400 милиона евро, издадена от Globalworth, водещ вложител в недвижими парцели в Румъния.

Постъпленията от абонамента на Банката ще бъдат употребявани за развиването и построяването на офис площи в Букурещ в сходство с екологично устойчивите стандарти.

„ С тази инвестиция, ЧБТР дава мощен избор на доверие на финансовия пазар на Румъния и поддържа качеството на инфраструктурата на страната. Нашето финансиране ще донесе голям брой изгоди за румънската стопанска система, в това число спомагателни данъчни доходи, директно и индиректно разкриване на работни места и усъвършенствана конкурентоспособност в бранша ", съобщи Дмитрий Панкин, президент на ЧБТР.

„ Възхитени сме от поддръжката, получена от Черноморската банка за търговия и развиване за встъпителната ни емисия на зелени облигации. Сделката, която беше презаписана повече от 2 пъти, е в допълнение удостоверение на нашите положителни резултати, както и триумф от позиция на ръководство на пасивите. В бъдеще, това ще ни разреши да подобрим нашия матуритетен профил на дълга още повече. ", съобщи Димитрис Раптис, съизпълнителен шеф и основен капиталов шеф на Globalworth.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР