Черно море спечели гостуването си на ЦСКА - София при

...
Черно море спечели гостуването си на ЦСКА - София при
Коментари Харесай

Черно море постигна важна победа в гостуването си на ЦСКА - София в Елитната група до 17

Черно море завоюва гостуването си на ЦСКА - София при в дуел от 26-ия кръг на Елитната група до 17 години с минималното 1:0.

10 минути след началото на срещата " моряците " поведоха в резултата след положително центриране по земя от дясно към Ивайло Димитров, който означи. Гостите имаха опция да удвоят резултата няколко минути по-късно, само че Димитър Павлу не съумя да осъществя.
9  ЦСКА - София U17 - Черно море U17
След позволения гол " алените " поеха самодейността, до момента в който варненци разчитаха главно на контраатаки. До края на полувремето до гол не се стигна и по този начин гостите се отдръпнаха с задатък. Първото по съществено състояние през втората част бе на сметката на ЦСКА - София, само че ударът на Васил Каймаканов бе отразен от вратаря на варненци.

Гостите съумяха да запазят преднината си и до края на срещата и по този начин завоюваха значими 3 точки в битката за третото място, до момента в който " алените " не престават отрицателната си серия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР