Черно море разби шампиона Лудогорец с 4:0 и направи огромна

...
Черно море разби шампиона Лудогорец с 4:0 и направи огромна
Коментари Харесай

Лудогорец потъна на Тича и отнесе най-тежката загуба в елитната си история

Черно море разруши първенеца Лудогорец с 4:0 и направи голяма крачка към сребърните медали в родния шампионат.

Разгром, който е най-тежкият в елитната история на Лудогорец, която е белязана с 13 следващи трофеи, последната от които завоювана преди седмица.

До този миг разградчани единствено един път бяха губили с три гола разлика и нито веднъж с 4, само че ето, че и това се случи на непристъпната цитадела, в която се трансформира стадион " Тича ".

През този сезон освен, че нито един тим не съумя да победи Черно море във Варна, само че като се изключи добралия се до реми Локомотив (Пловдив), всеки един различен конкурент загуби. Включително ЦСКА, Левски, както и на два пъти Лудогорец.

За последно Черно море загуби вкъщи преди съвсем година, още веднъж в мач с Лудогорец, в който разградчани се добраха с големи страдания до купата.

Година по-късно обаче Лудогорец бе надалеч от пределната мотивация, която имаше преди година, а това ясно се вижда от получилия се резултат.

От една страна имахме подготвен на всичко да стигне до успеха отбор на домакините, несломим на собствен терен, а от другата бяха първенците. Шампионите, които обаче просто доиграват приключия за тях сезон.

Все отново Черно море трябваше да се помъчи в продължение на 43 минути, с цел да доближи до гол, който Андреас Калкан означи с глава.

И въпреки през втората част Георги Дерменджиев да опита да промени протичащото се с стартирането на петима титуляри в игра, то нещата станаха единствено и само по-зле.

Даниел Димов удвои в 67-ата минута, а в заключителните минути Черно море не срещаше никаква опозиция и като нищо резултатът можеше да е надалеч по-изразителен.

Уеслен Жуниор направи 3:0 с първото си допиране в мача в 82-ата минута, а в 90-ата Живко Атанасов оформи крайното 4:0, което е и най-тежкият резултат, с който Лудогорец е губил в елита на България.

Колкото до класирането, Черно море се върна на второто място, само че към този момент с две точки пред ЦСКА. Всичко обаче евентуално ще се взема решение след няколко дни, когато " моряците` гостуват на столичния гранд на " Васил Левски ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР