Черно море постигна лесна победа като гост на Верея на

...
Черно море постигна лесна победа като гост на Верея на
Коментари Харесай

Черно море удави Верея

Черно море реализира лесна победа като посетител на Верея на старта на 24-ия кръг в Първа футболна лига. Точни за „ моряците “ в Стара Загора бяха капитанът Георги Илиев през първото полувреме и Радослав Василев през втората част. Успехът укрепи варненци на шестото място два кръга преди края на постоянния сезон.

Черно море тотално надигра последния във краткотрайното класиране Верея и закономерно си потегли с трите точки от Стара Загора. Двубоят под Аязмото беше под номер 1600 за варненци в елита. Първото положително състояние в сметката на „ моряците “ пристигна още в 11-ата минута, когато след центриране на Стефан Станчев, Панайотов опита удар към Ганев, само че Мачадзе застана на пътя на топката. Минута по-късно Радослав Василев стреля с глава над вратата. В 13-ата минута Петрър Витанов центрира към непокрития Аристот Ндонгала който от непосредствена непосредственост изпрати топката настрана от задачата. Две минути по-късно Георги Илиев центрира от корнер и Радослав Василев стреля с глава в ръцете на вратаря на Верея. В 19 мин рисков удар на Ндонгала бе отразен от Генади Ганев. Две минути по-късно дебютантът за Черно море в формален мач Родриго насочи добър изстрел, който мина на сантиметри от задачата. В 28-ата минута Черно море излезе напвед в разултата, за наслада на към 30-тината си правилни последователи по трибуните. Точен за моряците беше Георги Илиев, който означи седмияси гол от началото на сезона. Той довкара отбитата от вратаря на Верея топка, след изстрел на Васил Панайотов.

Пет минути по-късно Георги Илиев още веднъж имаше късмет да се разпише след рисков изстрел от директен свободен удар, само че Генадий Ганев избави. В 41-ата минута Васил Панайотов насочи изстрел от границата на наказателното поле, само че топката попадна в ръцете на стража на гостите.

В 63-тата минута Радослав Василев повиши на 2:0, като означи петия си гол от началото на шампионата. Той изпрати топката в мрежата след изстрел от границата на дребното наказателно поле, добре изведен от Ндонгала. В 73-ата минута, одеве влезлият в игра на мястото на Родриго Жоржиньо изпрати топката в ръцете на вратаря на Верея след изстрел от директен свободен удар. В 75 ата позиция Дани Кики изпусна изведен в непосредствена непосредственост пред Генадий Ганев от Жоржиньо, който центрира от ляво. В 87-ата минута Иво Иванов получи пряк червен картон за зверско влизане в краката на Аристот Ндонгала. Малко по-късно Васил Панайотов можеше да осъществя трети гол, само че стреля неопределено./chenomore.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР