Черно море нанесе първа загуба на Арда Кърджали от началото

...
Черно море нанесе първа загуба на Арда Кърджали от началото
Коментари Харесай

"Черно море" нанесе първа загуба на "Арда"

" Черно море " нанесе първа загуба на " Арда " Кърджали от началото на сезона в Първа лига. " Моряците " завоюваха с 2:0 след две попадения на Мариас Курьос, който към този момент има осем гола в актива си от старта на шампионата.

Гостите започнаха по-добре срещата и притиснаха домакините, като първото съществено състояние бе за " Арда " в 5-та минута, когато Милен Желев засече с глава топката след центриране от корнер, само че тя мина настрана от вратата. В 27-та минута Матиас Курьор овладя топката в наказателното поле на " Черно море " и напредна, след което пусна акуратен пас към нахлуващия отдясно Васил Панайотов, който стреля по земя, само че топката се отби в страничната греда.

Само три минути по-късно домакините откриха резултата. Вратарят на гостите Васил Симеонов излезе отвън наказателното поле да посреща топката, само че се размина с нея, което разреши на Курьор да вкара за 1:0.

В 47-та минута " моряците " нанесоха втори удар. Илиан Илиев-младши центрира от директен свободен удар отдясно, Стефан Велев засече топката с глава, само че вратарят Симеонов мазета. Последва добавка на Курьор за 2:0.

В 71-та минута " Арда " можеше да понижи изоставането си. Иван Тилев стреля доста рисково от границата на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата на домакините.

След тази победа " Черно море " събра 8 точки и заема 11-ото място в Първа лига, до момента в който " Арда " е на 5-а позиция с 12.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР