Черно БМВ комби се заби в оградата на къща в

...
Черно БМВ комби се заби в оградата на къща в
Коментари Харесай

БМВ се заби в къща в пловдивско село, шофьорът избяга

Черно БМВ комби се заби в оградата на къща в село Шишманци и я унищожи. Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието. Това описаха поданици и пострадали пред TrafficNews .
Прочетете още
Инцидентът на въпросната улица напълно не е първият сходен. След като беше асфалтирана през 2020 година правата непрекъснато се употребява за гонки и постоянно стават произшествия. За благополучие този път злополуката се е разминала без потърпевши и единствено с материални вреди.

Поредната злополука е станала в понеделник след 22:00 часа. Жители на селото описаха пред медията ни, че във всички къщи по улицата живеят фамилии с по две деца, които всекидневно карат колелета и играят на това място. Истинско знамение е, че във въпросната вечер, не е имало никой по улицата.

След случая на мястото се е отзовал кмета на селото и полиция, само че водачът не е открит и хванат. Според локалните се е блъснал с доста висока скорост и сигурно има провали по колата.

„ Най-вероятно се е скрил някъде по уличките. Преди време ми блъснаха колата, в този момент оградата, нека не се стигне до жертви.Това е призрачен сън на улицата, всяка вечер е като на рали ”, описа жена от селото.

Преди малко повече от година, на същото място, за къс интервал от време станаха няколко произшествия и след редица материали на TrafficNews по улицата бяха сложени легнали служители на реда, които да лимитират скоростта. Според хората в селото обаче те са доста ниски и по никакъв метод не стопират водачите да карат бързо.

Повече за предходните произшествия може да прочете тук:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР