Черно-белите сърца, които туптят за любимия Локомотив по всички краища

...
Черно-белите сърца, които туптят за любимия Локомотив по всички краища
Коментари Харесай

И само Локо обичаме огласи графство Кент

Черно-белите сърца, които туптят за обичания Локомотив по всички краища на света отпразнуваха своята годишнина. Достолепното и цялостно с история графство Кент бе огласено от обичаните песни на агитката на Лаута. Ето какво написа официалнията уебсайт на черно- белите почитатели за празника:
Членове на World Wide Locos отпразнуваха своята годишнина с обичайната към този момент, трета поредна колекция. След Франция и Испания, сегашният празник се състоя на Острова, в южен Кент. Успелите да участват на събитието членове на непрекъснато растящата организация огласиха в продължение на три дни с неспирни песни региона, като живущите в нея към този момент са наясно с дългата дузпа, какво е да живееш в наслада и горест и че родените в Пловдив сме черно-бели горди синове. Малки локомотивци също не липсваха и попиваха на драго сърце изпълнените с другарство, отдаденост и забавление моменти!

Желаем на всички локомотивци – наши черно-бели братя и сестри здраве, да не падаме духом и отстояваме постоянно идеалите, които ни сплотяват!

Forza Loko, Viva Locos!!!
Честито! И да преживеете насладата от най-малко още една купа!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР