Черните точки не ни вредят по никакъв начин, но са

...
Черните точки не ни вредят по никакъв начин, но са
Коментари Харесай

Най-добрите маски против черни точки, които можете да си направите сами

Черните точки не ни вредят по никакъв метод, само че са извънредно досадни и скапват положителния външен тип. Една от основните цели на множеството дами е да намерят ефикасен способ да се отърват от досадните черни точки.

Всички обезверено търсим " лек " за тези досадни черни точки, само че може да се окаже, че домашно приготвените маски са по-ефективни от всички артикули за грижа за кожата.

Глинена маска

Глинените маски може да наподобяват остарели, само че те в действителност са ефикасни. Глината съставлява естествени, тънко смлени скални материали, богати на минерали, които са мощно абсорбиращи. Когато се ползва върху кожата, глината изсмуква непотребните масла, както и тези, които се намират във фоликулите ви, с цел да причинят черни точки.

За да извършите такава маска вкъщи, комбинирайте една чаена лъжичка глина с една чаена лъжичка ябълков оцет и няколко капки масло от чаено дърво. Нанесете върху областите с черни точки на чисто лице и оставете за 10 минути, преди да изплакнете с топла вода.

Аспирин

Аспиринът съдържа " братовчед " на салициловата киселина, която е една от най-ефективните лекувания за черни точки, които имаме. Това също е дейно лекуване за огромни пъпки, тъй че в случай че към момента не сте пробвали, време е!

За да си извършите маска с аспирин, вземете аспирин от аптеката (бял). Стрийте към три до пет аспирина и по-късно го разбъркайте с задоволително топла вода, с цел да образувате гъста паста. Нанесете го върху засегнатата област и оставете за пет до 10 минути, до момента в който не изсъхне. След това го измийте с топла вода.

Но съществено, не правете това:

Бъдете деликатни! Ако една черна точка не излиза елементарно, просто я оставете на мира. Ако окажете прекомерно огромен натиска, можете да си навредите.

Що се отнася до инструментите за черни точки, оставете ги на експертите. Не всеки може да работи с тях.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР