Черни облаци надвиснаха над главата на президента на Айнтрахт (Франкфурт)

...
Черни облаци надвиснаха над главата на президента на Айнтрахт (Франкфурт)
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Синът на президента на Айнтрахт хванат с кокаин

Черни облаци надвиснаха над главата на президента на Айнтрахт (Франкфурт) Петер Фишер в навечерието на плейофа от Шампионската лига против Наполи.

13-годишният наследник на футболния началник бил хванат да използва кокаин в учебно заведение, като споделял дрогата със собствен другар. Майката на другарчето на сина на Фишер забелязала необикновеното държание на детето си и се обърнала към полицията.

Подозрението пада върху семейство Фишер - боса на Айнтрахт, брачната половинка му и 25-годишният му втори наследник, който е имал към този момент проблеми с правораздаването. Проверка в дома им открива съществуване на кокаин в нощното шкафче.

Семейство Фишер са застрашени от съществени последици, защото съгласно немското законодателство съхранението на наркотични субстанции в среда, в която живеят малолетни, е съществено нарушаване. От полицията не прецизират дали са открили на кого е принадлежал кокаина. Той обаче може да отнесе присъда от няколко години.

Треньорът на Айнтрахт Оливер Гласнер поддържа шефа. " Много бързо издаваме присъди. Осъждам това държание ", сподели треньорът.

Петер Фишер е легенда за Айнтрахт. Той е началник от 23 години и съумява да трансформира клуба във фактор в Бундеслигата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР