Черната Златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на

...
Черната Златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на
Коментари Харесай

Черната Златка, д-р Енчев и Влади Михайлов ходят по абитуриентски балове

Черната Златка и доктор Енчев са измежду най-известните изпращачи на зрелостници тази пролет. Тъй като техните деца са към момента дребни, са посетители на баловете на своите родственици. Златка Димитрова дори стана дама на своя племенник Янислав - наследник на кака й София. " Честито довеждане докрай, Яни! Като същински мъж ти устоя първия огромен тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато към този момент навлизаш в дебрите на живота, ти следва най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека напъните ти бъдат увенчани с триумф “, съобщи плеймейтката.

Абитуриент е и синът на здравната сестра, която пластичният хирург доктор Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова. " В дни като този възприятието, което те изпълва с признателност! Бъди благополучен и с доста добър шанс, мое пораснало момче “, сподели Вера Хаджийска за своя Андре Назарян.

Най-малката фолкпевица Даниела Пирянкова - Данна приключи учебно заведение. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която мъчно прикрива естествено огромния й бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни. “И така… незабелязано минаха цели 12 години. Благодаря на всички учители, съученици, другари за поддръжката и за тези 12 прелестни, пълноценни и изпълнени с доста страсти години. Обичам ви! ", съобщи пайнерката.

Друга нейна колежка от музикалната компания - Нели Владева - Юнона пък изпрати щерка си Глория Бинева. Младата хубавица приключи столичното учебно заведение " Акад. Емилиян Станев “. Певицата показа кадър и усещания от огромното събитие в обществените мрежи: “На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прелестно, съзнателно, положително, ученолюбиво и сърдечно създание! Попътен вятър и благополучие! Времето лети и като че ли през вчерашния ден проплака за пръв път, с цел да пристигна времето през днешния ден, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се постанова да вземаш сама решения. Но…такова е… Цял ден поглъщам, не желая да рева. Само родителите ще ме разберат… Просто липсва и е малко това време… Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безпределно! ".

Син зрелостник радва и спечелилият от " Като две капки вода “ Владимир Михайлов. Неговият Живко безусловно му е одрал кожата, само че на бала си няма да е в обичаен костюм, а с шотландска поличка. Момчето обикаляло много време, до момента в който откри специфичен плат за килт, който отлично ще се върже с раста прическата му. Наследникът на артиста е артистичен като него - рисува прелестно и към този момент има опит като артист в непознати продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн и разработка на игри. Мафиотът Денис Топал от кримисериала на NOVA “Братя “ става баща за първи път, когато е на 26 година По това време той е солист на група " Сафо “ и още не е мислил за идната си сериозна актьорска кариера. От първия си брак с американка има още едно момиченце - Мая, с две години по-малка от Живко.

Друга звезда от ефира на NOVA - Цветомира Миленова, станала фаворитка на феновете като най-малката готвачка в Hell`s Kitchen, бе абитуриентка броени дни след края на шоуто на началник Виктор Ангелов. Със стабилен грим и секси рокля врачанката разгласява видео, в което сподели с кого чества. А точно - с рокери от града на Ботев и най-близките си сътрудници от кулинарното риалити. Цвети стартира да отброява, както повелява традицията. Само че не стопира до 12, а обзета от еуфория, продължава до 13. Разбирайки за комичния миг, в характерен собствен жанр Цвети стартира да се смее и продължава да се забавлява по улиците на родния си град в Северозапада.

И други млади гении честват абитуриентските си балове. Една от тях е певицата Жаклин Таракчи, която преброи до 12 с обичания си клас точно на 24 май. Победителката в " Гласът на България “ отбелязва и самобитен връх - тя приключва с цялостно отличие от 6.00 безусловно всяка образователна година до момента. Така е и в последния, 12-и клас. И то на фона на всички задължения, които й се струпват.

Варненката Мойра Янкова пък е единствената българка, призната в компетентност " Оперно пеене “ във Виенската консерватория. Тя желае да учи в консерваторията още от осми клас и години наред се приготвя за този миг. През това време не стопира да натрупа триумфи, като от 2019 година е гост-солист във Варненската опера. Участва в мюзикъли, с които трупата се показва както в морската столица, по този начин и в цяла България. За Виенската консерватория е определена от над 130 претенденти, които са се борили за едвам 7 места. За да си завоюва едно от тях, е трябвало да учи до последните мигове, преди да излезе на огромната сцена в театър. Такъв случай е, като играе хиена в мюзикъла " Цар Лъв “ - вместо да мисли за ролята си, се готвила за изпит.

Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала " Татковци ", приключва Руската гимназия в Пловдив и ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, само че не са я приели. За бала си на 24 май е избрала роклята си още преди 2 година - зелена с спомагателен аксесоар венче от маргаритки върху главата. В най-скоро време Марги чака по кината да тръгне нов български филм, в който тя е в основната роля.

Бившата депутатка и регионален шеф на Пловдив Дани Каназирева изпрати на бал сина си Теодор. " Честито довеждане докрай на моето слънчево момче Теодор! Гордея се с теб, благо мое дете, и знам, че няма ограничавания или компликации, които да те спрат да следваш пътя си и да постигнеш фантазиите си! Желая ти по пътя на живота да израстваш и да се развиваш, да бъдеш самоуверен, убеден и да вярваш в себе си! Не спирай да учиш, да изследваш и да предизвикваш себе си, с цел да бъдеш най-хубавото, на което си кадърен! Вярвам в теб, гордея се с теб и ще бъда постоянно неразделно до теб! На добър час, сине! Обичам те! “, съобщи чаровната адвокатка.

Абитуриентка е и наследницата на бизнес семейството Барбукови, написа " Телеграф ". " Има балове и балове! Този ще да е от вторите. Споделям упованията си за една специфична страст: дребната ми щерка Анастасия е абитуриентка на Vienna International School. Време е за бал! За танца на дебютантите! В живота! Анастасия ще дебютира в живота с танците на школа Елмайер в кметството на Виена Rathaus, Vienna.

Танцова школа Елмайер е школа по бални танци във Виена, Австрия, учредена от някогашния офицер от австро-унгарската войска Вили Елмайер декор Вестенбруг. Смята се за едно от най-известните танцови учебни заведения в света. В момента се управлява от правоприемник на създателя Томас Шефер-Елмайер. За първи път учебното заведение на Анастасия прави колаборация с влиятелната школа. Репетират. И по какъв начин се вълнуват самооооо! Не единствено те, ами и аз!Напред, дебютанти! Животът е пред вас “, показа Весела Барбукова.

" Да се похваля с към този момент огромната ми щерка. Симона се приготвя за абитуриентския си бал довечера “, разгласи композиторът Ефтим Чакъров.

В галерията можете да видите фотоси на зрелостниците и техните близки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР