Черната златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на

...
Черната златка и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на
Коментари Харесай

Черната Златка и д-р Енчев изпращат абитуриенти, Юнона плаче за щерката, синът на Влади Михайлов с шотландска поличка…

Черната златка и доктор Енчев са измежду най-известните изпращачи на абитyриенти тази пролет, писа „ Телеграф “.

Тъй като техните деца са есе още дребни, са посетители на баловете на своите родственици. Златка Димитрова дори стана дама на своя племенник Янислав - наследник на кака й София. „ Честито довеждане докрай, Яни! Като същински мъж ти устоя първия огромен тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато към този момент навлизаш в дебрите на живота, ти следва най- огромният тест. Пожела- вам ти да го издържиш и да имаш сили да се до- казваш всеки ден. Нека напъните ти бъдат увенчани с триумф ", съобщи плеймейтката.

Абитуриент е и синът на здравната сестра, която пластичният хирург доктор Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова.

Най-малката фолкпевица Даниела Пирянкова - Данна приключи учебно заведение. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която мъчно прикрива естествено огромния й бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни.

Друга нейна колежка от музикалната компания - Нели Владева - Юнона пък изпрати щерка си Глория Бинева. Младата хубавица приключи столичното учебно заведение „ Акад. Емилиян Станев ". Певицата показа кадър и усещания от огромното събитие в обществените мрежи: " На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прелестно, съзнателно, положително, ученолюбива и сърдечно създание! По- пътен вятър и благополучие! Времето лети и като че ли през вчерашния ден проплака за пръв път, с цел да пристигна времето през днешния ден, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се постанова да вземаш сама решения. Но... такова е... Цял ден поглъщам, не желая да рева. Само родителите ще ме схванат... Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безпределно! ".

Син зрелостник зарадва и спечелилият от „ Като две капки вода " Владимир Михайлов . Неговият Живко безусловно му е одрал кожата, само че на бала си няма да е в обичаен костюм, а с шотландска поличка. Момчето обикаляло много време, до момента в който откри специфичен плат за килт, който отлично ще се върже с раста прическата му. Наследникът на артиста е артистичен като него - рисува прелестно и към този момент има опит като артист в непознати продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн.

Победителката в „ Гласът на България “ -  певицата Жаклин Таракич също е абитуриентка. Тя завърва с цялостно отличие от 6:00 безусловно всяка образователна година до момента. Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала „ Татковци “, приключва съветската гимназия в Пловдив. Ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, само че не са я приели. Бившата депутатка и регионален шеф на Пловдив - Дани Каназирева изпрати на бал сина си Теодор. Абитуриентка  е и наследницата на бизнес семейството Барбукови. Тяхната щерка Анастасия приключи Viena international school.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР