Черната вест, че един от младите лидери на агитката на

...
Черната вест, че един от младите лидери на агитката на
Коментари Харесай

Пловдив скърби за убития зверски в Солун футболен фен Тоско Бозаджийски

Черната новина, че един от младите водачи на агитката на Ботев Пд - Тоско Бозаджийски, е бил погубен в Солун потресе " жълто-черното " семейство в града под тепетата. Младото момче (само на 28 г.) като че ли не е било в огромен европейски град - люлка на европейската цивилизация, а посред бойното поле в Сирия. Той е бил в заведение в милиония Солун, ден след дербито Арис-ПАОК, на което е участват с още 9 свои приятели, с цел да поддържат свооте " жълто-черни " събратя от Арис. В един миг българите са били вероломно атакувани от над 20 ултраси на ПАОК, въоръжени с ножове и боксове. Тоско е съумях да се измъкне и да побегне, с цел да се избави от варварите с числено преимущество.

Вместо това, посред улицата, пред погледа на доста хора, е бил настигнат и свиреп пребит. Окървавеният и беззащитен пловдивчанин е бил пренебрегнат на пътно платно, където върху него е връхлетял Мерцедес, ръководен от жена. Тала се е стигнало до гибелта му.

Има и версии, че е бил мъртъв още при побоя, само че те занапред ще се обясняват след аутопсия.

Иначе през днешния ден тарторите от агитката на Ботев жалят за своя млад другар Тоско Бозаджийски. Те се заканват да отмъстят за него. Именно в негово лице те са виждали идващия водач на бултрасите. Описват го като доста добър човек.

Из Facebook групите на " канарчетата " също се сбогуват с Тоско с благи думи!



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР