Черна котка на пътя ни, счупено огледало, петък 13-и. И

...
Черна котка на пътя ни, счупено огледало, петък 13-и. И
Коментари Харесай

Странните суеверия на звездите - slava.bg

Черна котка на пътя ни, счупено огледало, петък 13-и. И още, и още суеверия, в които имаме вяра. Всичко това важи в цялостна мощ освен за елементарните хора, само че и за известните и богатите. Ето кои са звездите, които имат вяра в разнообразни суеверия:

Кейт Бланшет е споделяла пред медии, че си е запазила чифт елфски уши от фотосите на „ Властелинът на пръстените “, защото счита, че ѝ носят шанс. Казва още, че постоянно ги носи в дамската си чанта, когато има значим ден. Рене Зелуегър е една от звездите, които ненавиждат да пътуват със аероплан. Тя обаче, е разкрила метод да се успокоява на борда и то в лицето на плюшено куче, което не изпуска от ръце по време на полета.

Меган Фокс има боязън от хвърчене. Познати на актрисата споделят, че до момента в който тя е в самолета, слуша диск на Бритни Спиърс, тъй като има вяра, че животът и не може да завърши, до момента в който в главата ѝ звучи музиката на въпросната певица.

Сред най-суеверните е Парис Хилтън. Тя счита, че почукването на дърво я защищава от несгоди. Освен това известната наследница на хотелиерската империя всеки ден тъкмо в 11:11 има доста значимо занятие - има вяра, че в случай че си пожелае нещо тъкмо в този миг, то ще се сбъдне. Затова всеки ден не пропуща опция да си намисли предпочитание. Дензъл Уошингтън има фикс идея, обвързвана с първия смокинг, който има. До ден сегашен Дензъл го облича, тъй като има вяра, че с него е обвързвано всичко хубаво в живота му. Нещо повече-пази го като очите си, тъй като счита, че в случай че му се случи нещо, това ще значи край.

Камерън Диас пък си има амулет - скъпа огърлица, подарък от неин непосредствен другар. Според нея огърлицата понижава резултата на стареенето, като скрива някоя друга непотребна гънка от обективите на папараците. Актрисата мисли, че когато носи красивото украшение наподобява по-млада.

Лейди Гага има извънредно необикновена фикс идея. Ексцентричната певица е срещу флирта за една нощ, тъй като се опасява, че мимолетния ѝ контакт с чужд мъж, може да отнеме от гения и концепциите ѝ....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР