Черен сладолед е най-популярното ледено изкушение това лято на южния

...
Черен сладолед е най-популярното ледено изкушение това лято на южния
Коментари Харесай

Черен сладолед е хитът на плажа в Слънчев бряг

Черен сладолед е най-популярното ледено прелъщение това лято на южния плаж в Слънчев бряг. Нестандартният десерт, който се предлага гарниран с малини и замразен шоколад е последния шлагер по който туристите са луди.
" Черният цвят на леденото прелъщение се реализира с въглерод на прахуляк, стрит черен сусам или с мастило от сепия ", коментират кулинарните специалисти. Казват, че по този метод черните ледени кристали влияят на организма като деен въглен, работят прочистващо и извеждат непотребната вода, която се задържа в тялото. Черната кокосова пепел работи също и тонизиращо на организма, по тази причина е съвършена за летните горещини.

" Ако можем да приказваме за същински нов шлагер на южния плаж в Слънчев бряг през лято 2019, то това е черният сладолед. Това не е просто сладолед с мрачен шоколад и черен оцветител, а има неповторим усет и състав. Десертът се оказа същинско украшение край морето. Невероятното ледено прелъщение е с мирис на домашна ванилия, а при консумация оцветява устата в черно за известно време. За множеството туристи това е извънредно занимателно, а фотосите им с черното прелъщение към този момент заливат обществените мрежи ", споделят от личния състав на плажа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР