Черен петък на 2017 г. е точно на няколко часа

...
Черен петък на 2017 г. е точно на няколко часа
Коментари Харесай

5 трика, за да извлечете максимума от Черен петък 2017

Черен петък на 2017 г . е навръх няколко часа разстояние, чукайки безсрамно по портфейла ви. Този петък (24 ноември) ще се трансформира в един от дните с най-големите продажби на годината, а за какво не и един съвършен ден за коледните покупки на артикули от всевъзможен тип, изключително технология.

Навсякъде ще има отстъпки, ето за какво ви предлагаме пет трика, с които да извлечете максимума от Черен петък 2017 .

Търсете и сравнявайте

 Снимка 325293

Хиляди места за извършване на покупки ще оферират отстъпки в този ден. Препоръчително е преди да с отправите към магазините или да вземете стоката от интернет, първо да обмислите това, което желаете да купите, а по-късно да разберете кои места го оферират.

От уеб страниците на най-известните магазини можете да изтеглите брошурите на офертите. Това, което специалистите предлагат, е да не се побъркате , а да извършите лист на в действителност нужните неща и да купувате единствено потребни артикули. И, несъмнено, първо определете бюджет , с цел да видите какво може да бъде взето според от сумата, с която разполагате.

Щом някой артикул, който сте набелязали, бъде открит, значимо е да разберете дали цената му в действителност е поправена. Черният петък е ден на съревнование за магазините, тъй че множеството от тях ще се опитат да поправят цените.

За да извършите сравнението, погледнете в брошурите или вижте в Гугъл - търсете по име на артикул в Гугъл Shopping, с цел да разгледате в онлайн търсачката за сходни магазини и цени, а при положение на Amazon, използвайте потребния Camelcamelcamel, поучават от El Periodico.

След като сте уверили, че това е най-хубавата цена, остава да вземете решение дали да купите стоката, или не.

Не бързайте, само че и не се бавете

 Снимка 325297

Разгледайте деликатно и направете нужното съпоставяне, само че не изчаквайте прекомерно.

По време на Черния петък има предложения, които траят през целия ден, няколко дни или единствено часове. Важно е да разберете по кое време дадена оферта изтича, дали е единствено за избран брой артикули и така нататък

Можете да попитате в магазина непосредствено, да видите дали има брояч на единици или краткотрайни ограничавания за доставка в тази ситуация на онлайн магазините.

Покупката " онлайн " работи

 Снимка 325300

Онлайн търговията е тази, която докара до появяването на Черния петък. Появяват от ден на ден и повече влиятелни онлайн магазини, а случаите на покупки с проблеми/дефекти са по-ниски в проценти с всяка последваща година .

Ето за какво, в случай че намерите онлайн оферта на уеб страницата на добре прочут магазин, не би трябвало да се страхувате да извършите покупка. Вероятно ще можете да получите стоката у дома още на идващия ден и то с безвъзмездна доставка. Не забравяйте да се уверите, че това е формалната страница на определения от вас магазин - при множеството имитационни уеб сайтове има ортографска неточност.

Ако не познавате магазина, добре е да прекарате пет минути в Гугъл търсене, с цел да разберете детайлности за него, да разгледате отзиви, да се уверите в качеството, от кое място идва продуктът, дали има, или не европейска гаранция. Примерно от уеб уеб сайтове като Ebay продуктът може да се забави. Ако идва от Китай от време на време са нужни до 30 дни, с цел да доближи до клиента.

Пазаруване във физически магазини

 Снимка 325302

Физическите магазини също се причисляват към масата в този ден на отстъпки - най-много стилните продукти и техниката. Има случаи, при които запасите във физически могат да бъдат по-високи от тези в онлайн магазините.

Има доста дребни магазинчета и хендмейд създатели, които вземат участие в деня на пониженията, тъй че е допустимо да намерите качествени артикули на по-евтина цена в кварталните магазини. Просто би трябвало да ги потърсите.

Може ли да се върне

 Снимка 325303

След като сте решили кой артикул да купите, целесъобразно е да се уверите в политиката за връщане . Трябва да попитате дали има такава алтернатива, в случай че да, с какъв брой дни разполагате, с цел да го върнете, имате ли право да си възстановите парите, или можете да промените с различен артикул на същата стойност и така нататък

Много пъти потребителят не се съветва за тази информация, която е определящ фактор, с цел да заплати за един артикул още няколко лв. от горната страна, само че да се увери, че може да го върне или да го смени, при положение, че не му прави работа или не го харесва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР