Челси вече е в напреднали преговори за привличането на централния

...
Челси вече е в напреднали преговори за привличането на централния
Коментари Харесай

Челси напредва в преговорите с бранител на Монако

Челси към този момент е в напреднали договаряния за привличането на централния бранител на Монако Беноа Бадиашиле за сума от към 35 млн. паунда. 21-годишният футболист има два мача за националния тим на Франция.  

Старши треньорът на Монако Филип Клеман показа предишния месец по отношение на вероятността да загуби състезател като Бадиашиле следното: " Като треньори, ние постоянно сме щастливи, когато трансферният прозорец затвори. Ще забележим какво ще стане. Зависи от предложенията, в случай че те са завладяващи за клуба или не. Най-важното нещо за мен е играчите да мислят за тима - тъкмо подобен е казусът ".

Френският национал, която играе в центъра на отбраната, постоянно е желал да играе за клуб от Висшата лига, който се бори за местата в зона Шампионска лига. 

Мениджърът на Челси Греъм Потър търси укрепване на отбранителната си линия, като " сините " не могат да разчитат на Уесли Фофана, който получи проблем по време на контрола против Брентфорд при закрити порти.

20-годишната изгряваща звезда на Хърватия Йошко Гвардиол също е измежду следените играчи на " Стамфорд Бридж ", само че съгласно английския таблоид The Sun покачващата му се цена и известност е принудила лондончани да обмислят други варианти на пазара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР