Челси следи отблизо нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, тъй като

...
Челси следи отблизо нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, тъй като
Коментари Харесай

Челси готов да се пробва за капитана на Интер при провал с Осимен

Челси следи от близко нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, защото тимът от Висшата лига продължава да се оглежда за нов човек, който да поведе офанзивата през лятото. HITC твърди, че на „ Стамфорд Бриж “ се надяват да доведат потвърден голмайстор и две от звездите в Серия А са попаднали в листата им.

Първи избор на Челси си остава нападателят на Наполи Виктор Осимен. Нигерийският национал изстреля партенопеите до първото им Скудето от три десетилетия насам през предишния сезон, а от „ Диего Армандо Марадона “ се чака да към 150 милиона евро за услугите му.

Ако „ сините “ се провалят с привличането на Осимен, то тимът на Маурисио Почетино ще се опитва за Лаутаро Мартинес. Аржентинецът има още две години от контракта си с „ нерадзурите “, които обаче договарят с него за нов подобен при повишени финансови условия. Интер е подготвен да трансформира Мартинес в най-добре платения състезател в тима, с цел да си подсигурява оставането му на „ Джузепе Меаца “.

Бившият нападател на Расинг Клуб има 23 гола в 26 мача в Серия А и общо 26 попадения във всички шампионати през този сезон и наподобява решен да приключи акцията както със „ Златната обувка “ в Италия, по този начин и с купата от Калчото. Отборът на Симоне Индзаги има 14 точки преднина пред градския противник Милан на върха на таблицата.

Проблем обаче пред Челси ще бъде това какъв брой могат да извадят за някой от двамата нападатели, защото клубът на Тод Боули би трябвало да внимава доста с разпоредбите за финансов феърплей. Интер също имаше своите терзания в този аспект през последните сезони. Споменава се, че оферта от към 95 милиона евро може да изкуши „ нерадзурите “ да продадат своя капитан.

Sources: Chelsea eye £80m striker Messi called 'spectacular' as Osimhen alternative
— HITC Football (@HITCfootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР