Челси ще играе в Шампионската лига след дебютния сезон на

...
Челси ще играе в Шампионската лига след дебютния сезон на
Коментари Харесай

Лампард специално отличи двама за силния сезон на Челси

Челси ще играе в Шампионската лига след дебютния сезон на Франк Лампард като управител на клуба. В неделя лондончани надделяха Уулвърхамптън и си подсигуряваха място в топ 4 на Премиър лийг. Бившият халф отличи футболистите си, а не толкоз себе си.

“Удовлетворен съм, само че колкото и да ми се желае да величая себе си, признавам, че всичко това се дължи главно на играчите и стореното от тях през сезона - съобщи Лампард. - Някои състезатели способстваха по извънреден метод - да вземем за пример Оливие Жиру и Матео Ковачич. Всички помогнаха в името на груповия триумф и по тази причина съм горделив. Очевидно е, че желаеме да се борим и за купата, само че би трябвало да знаеш къде да натиснеш спирачките. За това нещо си би трябвало време. Дори клубове като Тотнъм и Арсенал похарчиха по над 100 млн. паунда през предишното лято, само че не съумяха. Ето за какво нашето попадане в четворката е огромно достижение.”
 Челси надхитри “вълците” и ще играе в Шампионската лига (видео)
Специално за Жиру треньорът съобщи следното: “Той заслужава самопризнание за направеното от него от януари насам. Дотогава той не играеше задоволително за разлика от Тами Ейбрахам. Не знаех какъв брой надарен е Оли”.

Наставникът поздрави особено и младия Мейсън Маунт, който стремително проби в огромния футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР