Челси разгроми с 4:0 отбора на Малмьо в мач от

...
Челси разгроми с 4:0 отбора на Малмьо в мач от
Коментари Харесай

Челси даде свидни жертви след разгрома над Малмьо

Челси разгроми с 4:0 тима на Малмьо в мач от Шампионската лига нощес, само че успеха пристигна със свидни жертви в лицето на Ромелу Лукаку и Тимо Вернер, които бяха заменени наложително от Томас Тухел.

Германецът призна, че занапред ще се вършат проучвания, с цел да се реши положението им, само че изгледите не са положителни, с цел да ги забележим на линия за мача с Норич през уикенда.

Лукаку бе заменен в средата на първата част, а ден по-рано Тухел показа, че рекордната му покупка през лятото е страдал от психическа изтощеност, която е довела до слабата му голова форма. Белгиецът в този момент контузи глезена си, а през днешния ден се чака да мине щателни медицински прегледи, с цел да се откри сериозността на казуса.

Вернер пък получи разтежение и на процедура остави отбора си без алтернатива за върха на офанзивата до края на срещата с шведите.

Томас Тухел ще би трябвало да пренареди системата си за игра против „ канарчетата “, само че не е изключено да забележим Кай Хаверц да поеме отговорността на централния нападател, защото е единственият в състава, който има прочут опит на позицията от дните си в Байер Леверкузен.

We're forced into an early switch as Lukaku picked up an injury in the foul for the penalty.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР