Челси приема Ювентус в предпоследен мач от груповата фаза в

...
Челси приема Ювентус в предпоследен мач от груповата фаза в
Коментари Харесай

Нови проблеми за Тухел преди дербито с Ювентус

Челси приема Ювентус в предпоследен мач от груповата фаза в Шампионската лига, като борбата може да предопредели първото място в Група H. Томас Тухел разкри, че изпитва проблеми с травми преди срещата, въпреки да удостовери, че Ромелу Лукаку ще бъде в групата.

„ Няма да сложим под риск класирането си и ще дадем всичко от себе си, в случай че това бъде сложено под въпрос. Ще се опитаме да спечелим мача и по-късно групата. (Ромелу Лукаку) изглеждаше добре на тренировката през вчерашния ден, само че ще забележим реакцията му. Той има среща с лекарите и физиотерапевтите през днешния ден. Може би ще включим 20 души в тима. Ще можем да го използваме въпреки всичко оптимално в последните минути на мача. Жоржиньо е добре. Кай (Хаверц) има проблеми с бедрото и остава отвън групата “, сподели Тухел на конференцията преди мача.

Ювентус завоюва първата среща с „ лондончани “ с 1:0 в Торино, което слага отбора преди всичко с 12 точки сега. В случай, че „ сините от Стамфорд Бридж “ изгубят и през днешния ден, а Зенит победи Малмьо, тогава гостуването в Санкт Петербург би било пряк конфликт за второто място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР