Чехия отстъпи с 1:3 пред Бразилия в приятелска среща, играна

...
Чехия отстъпи с 1:3 пред Бразилия в приятелска среща, играна
Коментари Харесай

Жезус донесе обрата за Бразилия при визитата на Чехия, Селесао продължава без грешка в контролите

Чехия отстъпи с 1:3 пред Бразилия в другарска среща, играна на стадион " Синобо " в Прага. Домакините поведоха в резултата, само че позволиха противен поврат в самия завършек на дуела.

Чехия е в група дружно с България в квалификациите за Европейското състезание през 2020 година. В първия кръг футболистите на селекционера Ярослав Шилхави изгубиха тежко в Лондон от Англия с 0:5, а положителните моменти за тях липсваха.
 Англия победи Чехия с 5:0
Хеттрик на Стърлинг и унищожително начало за Англия в европейските квалификации!

Чехия без подобаващите причини против Трите лъва

Във втория кръг тимът почива, само че има не по-малко виновна задача - да се показа добре в домакинство на петкратния международен първенец Бразилия, въпреки и в другарски дуел.
 Снимка 414634
Източник:

Въпреки, че това бе единствено контрола, резултатът против един от най-силните тимове в света сигурно е много значим за чехите преди значимите квалификации против България и Черна гора на вкъщи през юни.

Бразилците пътуваха до Прага без някои от значимите играчи, в това число огромната звезда Неймар, който към момента лекува травма. Интересното е че южноамериканците гостуваха на различен континент, само че доста огромна част от играчите се подвизават в европейски тимове, тъй че това не бе проблем за тях.
 Снимка 414648
Източник:

Изненадващо резултатът беше открит от Павелка в 37-ата минута на дуела, като остана неизменен до почивката в мача.

Само 4 минути след паузата обаче Роберто Фирмино върна отбора си в срещата, разписвайки се за 1:1.
 Снимка 414647
Източник:

Седем минути преди последния сигнал различен футболист на Селесао, подвизаващ се във Висшата лига на Англия - Габриел Жезус бе прецизен за 1:2. Отново той оформи и крайното 1:3, с гол в добавеното време на срещата.

Бразилия завоюва всяка една от седемте си другарски срещи след Световното състезание, като позволи гол за първи път едвам през днешния ден. Селекционерът Тите продължава да търси оптималния състав за идната Копа Америка през лятото.
 Снимка 366039
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР