, че руският държавник е предал по дипломатически канали, че

...
, че руският държавник е предал по дипломатически канали, че
Коментари Харесай

ISW: Путин цели да отложи западната помощ за Украйна

, че съветският общественик е предал по дипломатически канали, че е подготвен за преустановяване на огъня в Украйна, само че но при заледяване на спора в настоящите граници.

Путин може да изиска краткотрайно преустановяване на огъня, което ще бъде от изгода за Русия, като й даде време да се приготви за нова експанзия против Украйна, считат от ISW. Съобщението на Путин е в цялостен прорез с обществената му поръчка единствено преди няколко седмици - съветският президент съобщи, че задачите на Кремъл за цялостна денацификация и демилитаризация на Украйна са останали непроменени.

Опитите на Путин да заблуди Запада не са нови, напомнят от ISW. Такива е имало и през миналата година, когато Москва, съгласно специалисти, е желала да пренасочи вниманието на Запада към хипотетични договаряния - вместо към гаранции, че Киев ще разполага с задоволително военна техника преди към момента идната тогава пролетна контраатака.

Сега Кремъл евентуално употребява задните канали, с цел да реализира сходен резултат на фона на дебата на Запад за даването на военна помощ за Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР