Че принц Хари и Меган Маркъл ще се насочат към

...
Че принц Хари и Меган Маркъл ще се насочат към
Коментари Харесай

Принц Хари, Джон Бон Джоуви и какво ги събра

Че принц Хари и Меган Маркъл ще се насочат към шоубизнеса след напускането на кралския двор, ни беше ясно от дълго време. Но не чакахме толкоз скоро да забележим херцога на Съсекс в звукозаписното студио. И то не с кого да е, а с Джон Бон Джоуви.

В последните дни на месец февруари принц Хари дойде в Лондон за няколко авансово уговорени уговорката. Един от тях бе част от подготовката за Invictus Games - игрите за военни ветерани и инвалиди, които той провежда от към този момент няколко години.

Сега херцогът си има още един правилен съдружник в начинанието в лицето на Бон Джоуви. Двамата се срещнаха на улица " Аби Роуд ", където се намират и едноименните студиа.

Това място в Лондон стана известно по целия свят с помощта на музикантите от Бийтълс и фотосите за корицата на техен албум, снимани точно на пешеходната пътека на тази улица.

Принцът, Джон Бон Джоуви и двама от участниците на игрите пресъздадоха именития кадър на инат на дъжда, който се изля. След това Хари и изпълнителят се насочиха към студиото, с цел да запишат взаимното си парче, написа Hello.

Песента е написана особено за мотива от Бон Джоуви и носи името " Unbroken ". В осъществяването й ще се включи и специфичен хор, формиран единствено от военни ветерани, а тяхното присъединяване с Хари е единствено черешката на тортата на плана. Тазгодишните игри ще се проведат през месец май.

Междувременно американският реализатор не пропусна да изрази своята поддръжка за принц Хари и решението, което взеха със брачната половинка му. Той съобщи, че схваща изцяло желанието им за персонално пространство, макар че не може и да си показа какво е да си на негово място. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР