Че не се определя нито като мъж, нито като жена,

...
Че не се определя нито като мъж, нито като жена,
Коментари Харесай

Неочаквана промяна за Деми Ловато

Че не се дефинира нито като мъж, нито като жена, Деми Ловато съобщи едвам доскоро повече от година. Тогава пожела за нея местоименията, които се употребяват, да бъдат те/тях. А решението си призна, че е взела след " доста самостоятелна лечебна работа и размисъл ". Сега обаче наподобява, още веднъж е имала време за размисъл и май напряко е размислила по въпроса.
 Деми Ловато, “Skin of My Teeth”, Holy Fvck и по какъв начин продължава борбата с опиатите за певицата, до момента в който записва новия си албум
Как продължава борбата с опиатите за Деми Ловато

Всичко в името на кариерата

В епизод от подкаста Sprout Деми разкрива, че още веднъж е прегърнала женствеността си. Това е и повода в този момент още веднъж да се дефинира като жена и да употребява местоименията тя/нея за себе си.

Певицата изяснява, че с те/тях до момента се е чувствала удобно, само че направи и едно конкретизиране.

" Аз съм толкоз променлив човек... Особено предходната година усещах като че ли силата ми се балансира сред мъжка и женска, тъй че когато трябваше да направя избор дали да вляза в мъжката или женската тоалетна, не можех да реша, тъй като не се усещах безусловно като жена. Не се усещах и като мъж. Просто се усещах човек. "

Но към този момент очевидно Деми отново се възприема като жена. Тя споделя, че още веднъж има чувството за повече женственост у себе си, само че пък тъй като знае какъв брой объркващо може да бъде назоваването с местоимения, не би се разсърдила, даже и някой първоначално да ги бърка. По-важно за певицата става известно, е хората да одобряват, че не са съвършени, само че би трябвало да се почитат между тях, написа Glamour.
 Деми Ловато, Demi Wand и секс играчката, която пусна на пазара
И Деми Ловато се снабди със секс играчка

Светът на удоволствието се уголемява още малко

Думи, почтени точно за почитание. И в които си заслужава да се вслушаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР